Horoscop Pavel Globa decembrie 2023. Două zodii câştigă marele pot la loto, iar bonusurile de final de an vin în cascadă

Pavel Globa, celebrul astrolog, scriitor și publicist, și-a prezentat previziunile pentru decembrie 2023. Conform previziunilor sale, succesul financiar va surâde celor două zodii.

08 dec. 2023, 21:33
Horoscop Pavel Globa decembrie 2023. Două zodii câştigă marele pot la loto, iar bonusurile de final de an vin în cascadă

Horoscop Pavel Globa decembrie 2023. Luna decembrie, a sărbătorilor şi a cadourilor, vine cu veşti frumoase pentru două zodii. Una dintre acestea este Scorpionul. Potrivit cunoscutului astrolog, reprezentanții acestui semn de apă pot cumpăra în siguranță bilete de loterie, deoarece unul dintre ei va fi cu siguranță câștigător. În plus, în decembrie, Scorpionii vor primi înapoi datorii vechi uitate. Astrologul recomandă să nu vă pierdeți capul din cauza banilor și să definiți clar domeniile de cheltuieli.

Horoscop Pavel Globa decembrie 2023. Al doilea semn care contează pentru succesul financiar este Vărsătorul. Reprezentanții acestui semn de aer vor primi un bonus demn. Managementul îi va încuraja pe Vărsător nu numai financiar, ci și să aibă încredere în ei, încetând să-și verifice constant munca. Libertatea de acțiune va avea un efect pozitiv asupra performanței Vărsătorului, iar până la începutul anului 2024 aceștia vor primi mult mai mult decât se așteptau.

Horoscop Pavel Globa decembrie 2023. Cel mai norocos semn al lunii

Horoscop Pavel Globa decembrie 2023. Rețineți că Pavel Globa are o istorie lungă în studiul și predarea astrologiei. A fondat Școala de Astrologie și este autorul multor cărți populare pe această temă. Previziunile și consultările sale sunt solicitate în diverse mass-media.

Constelația zodiacală Scorpion este situată între Balanță și Săgetător, iar Vărsătorul este situat între Capricorn și Pești. Ambele constelații au propria lor simbolică și istorie antică, iar reprezentanții lor se vor aștepta la noroc și beneficii financiare în decembrie 2023, potrivit prognozei lui Pavel Globa.

Vărsătorul este cea mai norocoasă zodie, susține joi publicația online progorod43.ru, după ce a studiat horoscopul lunii decembrie alcătuit de Pavel Globa.

Horoscop 2024. Ce zodii au parte de un an zen, cine obţine jackpot-ul anul viitor. Tamara şi Pavel Globa au previziuni complete

După cum se indică în material, celebrul astrolog sovietic și rus „a prezis că singurul semn al zodiacului va avea primatul absolut asupra tuturor în decembrie”, iar acest semn este Vărsătorul.

În ultima lună a anului care trece, cei născuți sub această constelație vor reuși în toate cât mai bine posibil – de la muncă și afaceri până la viața personală. Globa îi sfătuiește pe Vărsătorii singuri să se cunoască în mod activ și să meargă la întâlniri, iar persoanele căsătorite să se bucure semnificativ de compania celuilalt.

De partea cealaltă, reprezentanţii zodiei Pești, așa cum scrie progorod43.ru, din nou cu referire la Pavel Globa, riscă să rămână fără muncă, bani și relații, potrivit Pravda.Ru

Horoscop 2024 cu Cristina Demetrescu: „Nu suntem în gaură, este o energie bună din punct de vedere financiar, material şi al bunăstării”

Pavel Globa (rusă Павел Глоба) (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El a participat la Moscova la o conferință a astrologilor, șamanilor și parapsihologilor. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începe în 2014, în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci din acel an[ sau la cinci zile după încheierea lor. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemena, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.