Horoscop Pavel Globa: trei zodii ghinioniste la sfârşitul lunii ianuarie

Renumitul astrolog Pavel Globa a nominalizat trei reprezentanți ai horoscopului care se pot aștepta la probleme la sfârșitul lunii ianuarie.

26 ian. 2022, 17:51
Horoscop Pavel Globa: trei zodii ghinioniste la sfârşitul lunii ianuarie

Horoscop Pavel Globa Taurul

Oamenii care s-au născut sub această constelație, la sfârșitul celei de-a doua luni de iarnă, trebuie să fie foarte prudenţi în această perioadă. Taurul trebuie să fie în alertă: pot apărea „prieteni” în apropiere, probleme de sănătate, iar conturile se pot goli într-o secundă.

Horoscop 2022 Pavel Globa. Schimbare de macaz pentru patru zodii, una este protejată de astre

Horoscop Pavel Globa Gemenii

Persoanele care s-au născut sub acest semn trebuie să organizeze vacanțe cu prietenii în această perioadă, mai exact să organizeze o excursie în locuri neexplorate. Cert este că Gemenii au o probabilitate mare de epuizare emoțională și suprasolicitare la locul de muncă.

Săgetător

Pentru reprezentanții zodiei, sfârșitul lunii ianuarie va fi o perioadă de comunicare activă, dar nu în toate cazurile informațiile vor fi pozitive pentru Săgetător. Soarta le-a pregătit cotituri neașteptate.

Horoscop Pavel Globa: Trei zodii norocoase, trei zodii care au totul pe tavă în 2022

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începedin Rusia. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar mai fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.Mercur retrograd 2022, doza booster. Ghid de supravietuire pentru CELE PATRU retrogradari ale lui Mercur