Mercur retrograd 2022, doza booster. Ghid de supravietuire pentru CELE PATRU retrogradari ale lui Mercur

Mercur retrograd 2022. Anul viitor va fi special pentru ca Mercur va retrograda DE PATRU ORI, vesti proaste pentru toata lumea.

24 dec. 2021, 00:08
Mercur retrograd 2022, doza booster. Ghid de supravietuire pentru CELE PATRU retrogradari ale lui Mercur

Daca ar fi sa nominalizam un singur lucru marcant pentru anul viitor din punct de vedere astrologic, acesta ar fi Mercur retrograd 2022. De ce?, te-ai intreba poate! Pana la urma, Mercur retrogradeaza in fiecare an. Este adevarat! DAR! Anul 2022 va fi special pentru ca Mercur va retrograda DE PATRU ORI!

Da, ai citit bine! De 4 ori!

Mercur retrograd 2022 – Doza booster
Mercur va depasi limitele celor trei miscari retrograde anuale obisnuite si adauga si o patra doza. Un fel de booster cu care tot ne-am familiarizat in ultimul an. Cei care cunosc fenomenul astrologic nu sunt foate incantati de aceasta oferta bonus. Planeta comunicarii a castigat o reputatie proasta si ne trimite in modul de panica imediat ce incepe miscarea retrograda. Chei uitate in masina, mesaje trimise gresit si multe altele asemanatoare.

HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2021. Cum iti este CRACIUNUL in functie de ZODIE
Si, totusi, inainte de a capitula in fata „dezastrului”, trebuie stiut faptul ca toata lumea poate face fata oricaror provocari le va aduce Mercur. Da, poate fi o perioada tumultoasa, zdruncinata de diverse evenimente, dar nimic nu este cazul sa dramatizam. Mercur retrograd are si beneficiile sale.

Mercur retrograd 2022 – Date importante
Noteaza-ti datele in calendar! Acestea sunt perioadele in care Mercur va fi retrograd in 2022:

14 ianuarie – 3 februarie in Varsator/Capricorn
10 mai – 2 iunie in Gemeni/Taur
9 septembrie – 2 octombrie in Balanta/Fecioara
29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023 in Capricorn
De fiecare data cand retrogradeaza, Mercur va avea o alta misiune.

Retrogradul din ianuarie aduce in lumina modul in care ne impartasim gandurile. Atat Varsatorul, cat si Capricornul au zero toleranta la prostii, asa ca – daca gresesti o adresa, un mail, recunoaste-ti cu demnitate vina si mergi mai departe cu capul sus.Este singura modalitate prin care poti razbate.

Intre mai si iunie concentrarea se va pune pe iesirea din zona de confort. Gemenii te vor face sa vorbesti mult exact in momentele in care ar trebui sa taci. De asemenea, incapatanarea caracteristica a Taurului te va face sa spui ceva la manie. Ceea ce vei regret mai tarziu.

Horoscop Pavel Globa ianuarie 2022: Cele trei zodii care încep anul cu dreptul
Retrogradul din toamna va pune in discutie echilibrul din viata noastra si modul in care alegem sa comunicam. Energia Balantei in retrograd determina oamenii sa fie mai reci, mai distanti si mai insensibili. Totusi, nu lasa aceasta perioada retrograda sa te impiedice sa vorbesti despre ceea ce simti. Evita, insa, barfele si plansul de mila. Energia Fecioarei in perioada retrograda te poate face sa te iei de oameni atunci cand nu stii ce si cum sa zici. Totul poate parea o critica.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.