Horoscop Pavel Globa. Zodiile care iau jackpot-ul în octombrie 2023

Luna octombrie, pe de o parte, este promițătoare, dar, pe de altă parte, pentru unii este doar o fereastră care închide speranţele.

25 sept. 2023, 21:36
Horoscop Pavel Globa. Zodiile care iau jackpot-ul în octombrie 2023

Horoscop Pavel Globa. Octombrie, cu toate avantajele și dezavantajele ei, este încă o perioadă excelentă pentru a vă actualiza și atinge obiectivele, orice demersuri de viață și profesionale și ajustări din viața personală, spune celebrul astrolog.

Perioada este favorabilă pentru asumarea mai multor responsabilități, precum și pentru a conveni asupra chestiunilor personale și profesionale legate de carieră, creșterea salariului și altele.

Pavel Globa a dezvăluit singurul semn zodiacal care va deveni favoritul astrelor în octombrie. Reprezentanții zodiei Vărsător vor obţine jackpot-ul real în octombrie 2023, vor reuși cu ușurință în tot ceea ce este întreprind. Vărsătorii vor fi remarcați de conducere, vărsătorilor muncitori și harnici li se va oferi o primă sau promovarea, iar creșterea veniturilor nu va întârzia să apară.

Viața personală va fi de asenenea în plină desfășurare. Celibatarii Varsator isi pot intalni sufletul pereche. Pavel Globa îi sfătuiește să nu neglijeze întâlniri și soiclaizări. Vărsător va experimenta armonie și înțelegere în relațiile lor familiale.

Previziuni RUNE pe ZODII, 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Cine are URUZ, rune puterii, pentru cine aduce ALGIZ protecţie divină. Noutati de la pietrele mistice!
Celebrul astrolog, scriitor și publicist Pavel Globa a numit două semne zodiacale care se află sub influența lui Mercur din 20 septembrie. Potrivit astrologului, această planetă are o semnificație magnetică și monetară. Globa asigură că Taurul și Săgetătorul vor deveni un adevărat magnet de bani, vor avea ocazia să scape de datorii și să înceapă să trăiască viața visurilor lor, relatează portalul Pro City.

Horoscop Pavel Globa: Taurul dă lovitura la Loto

Potrivit prognozei specialistului, Taurul va primi bani sub formă de cadou sau ajutor de la familie și prieteni, ceea ce va duce la o îmbogățire semnificativă pentru reprezentanții acestui semn zodiacal la sfârșitul lunii septembrie. De asemenea, Globa i-a sfătuit pe Taur să nu se teamă să-și asume riscuri și a remarcat că cei născuți sub acest semn zodiacal nu vor greși dacă își cumpără un bilet de loterie.

Globa le-a recomandat Săgetătorilor să fie atenți cu dorințele lor, pentru că vor începe să devină realitate pur și simplu în mod miraculos. Expertul i-a îndemnat pe cei născuți sub semnul Săgetător să se concentreze asupra visurilor lor cele mai profunde, iar dacă nu sunt leneși, atunci până la sfârșitul lunii pot obține tot ce visau.

Ce se întâmplă cu alte zodii:

Berbec

Primele două decade ale lunii sunt extrem de adecvate pentru acțiuni, pentru rezolvarea celor mai importante obiective. În acest moment, puteți prelua sarcini de orice complexitate, vă puteți asuma responsabilitatea maximă și puteți pune umărul la lucruri grele.

Este timpul să eliberezi la ideile care plutesc în capul tău de mult timp. Dacă tu crezi că nu vei reuși singur, este mai rezonabil și mai sigur să o faci cu ajutorul altcuiv.

Taurul

Renunțați la orice risc până la ultimele zile din octombrie. Primele două decade ale lunii nu sunt favorabile pentru acțiuni active, ci pentru planuri. Sunt divergenţe cu partenerii de afaceri care trebuie clarificate înainte de alte obiective. Scapă de tot ce te trage înapoi şi mergi înainte fără frâne şi evită planuri a căror implementare cere mult timp. Toate angajamentele tale trebuie să fie finalizate până la sfârșitul anului.

Gemeni

Pentru Gemenii emoționali, cei mai activi dintre ei, sunt şanse de profit, octombrie poate fi luna care aduce norocul. Prima parte a lunii este favorabilă, apoi vor trebui să treacă pe modul „economic”. În ceea ce priveşte dragostea, căutaţi un partener cu abordare responsabilă, pentru a nu te distrage d ela obiectivele tale principale.

Rac

În această perioadă, Racii sunt vulnerabili emoţional, iar octombrie poate aduce şi probleme de sănătate. Este nevoie de dozarea efortului şi monitorizarea sănătăţii. În ceea ce priveşte cariera, nu se întrevede nimic bun până pe 20 octombrie. Apoi, urmează decizii responsabile, injecţii financiare şi muncă foarte creativă, apreciată de conducere. Toate probleme personale de familie, inclusiv cele controversate se rezolvă cel mai bine prin discuţii, fără a apela la rude.

Zodiac chinezesc octombrie 2023. Vești bune pentru nativii care așteaptă bani. Ce avertisment au Înţelepţii Orientului pentru zodii

Leu

Carismatici și perseverenți în obiectivele lor, Leii vor avea noroc ca nimeni alții în octombrie și ar trebui să se pregătească pentru cele mai bune rezultate. Bazează-te doar pe tine! Orice ajutor din exterior poate fi benefic însă, chiar dacă nu aveţi nevoie de el, pentru că singur puteţi rezolva orice în octombrie. Dacă starea de spirit este accentuată de adrenalină şi se deteriorează dintr-un motiv oarecare, este important ca anumiţi Lei să-și controleze furia și să nu explodeze. Activitatea ta preferată, un hobby, îți calmează nervii și îți distrage atenția de la viața ta plină de tenisuni uneori.

Fecioara

La începutul lunii octombrie, Fecioarele se orientează spre business, care se referă în principal la activitate individuală. Apoi, este mai bine pentru Fecioare să-şi amâne iniţiativele pentru că există riscul unor energii consumate degeaba. Este bine ca fecioarele să nu uite să meragă la sală în această perioadă.

Balanţă

Perspective bune îi așteaptă per nativii din Balanţă, care sunt gata să-și asume angajamentele și să le realizeze cu propriile forțe. Totul va fi de partea lor, dar abia începând cu ziua 20 a lunii, când totul merge ca uns şi nu se vor mai putea baza doar pe noroc. Dacă totul este bine la serviciu și în afaceri, este timp şi pentru chestiuni personale, unde multe şchioapătă. Succesul la sexul opus este garantat în octombrie.

 

Scorpion

În primele două decade ale lunii, norocul nu va fi de partea ta. Cel mai bine este să ai grijă de tine și de probleme tale personale. Este posibil ca initiativele dvs să nu obțină progrese suplimentare, dacă nu sunt susţinute de o bază materială serioasă. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă bazați pe credite și pariuri. Astfel de riscuri nu sunt justificate acum.

 

Săgetător

În octombrie, puteți aborda cu succes tot ceea ce intenționați să faceți în viitorul apropiat. Îți poți lansa în public propriile idei, mai ales dacă ești gata să-ți asumi singur responsabilitatea pentru ele. Atenşţie însă, activitatea este justificată și securizată doar în prima jumătate a lunii. Să te bazezi pe altcineva în octombrie nu este recomandabil, se poate dovedi a fi nepotrivit sau extrem de costisitor (nu neapărat financiar).

Capricorn 

Nativii acestui semn de pământ nu vor putea avea succesul material în octombrie, stelele nu sunt deloc de partea lor. Numai munca lor grea va putea compensa ceva. O minoritate din această zodie, concentrată pe muncă şi rezultate, va avea parte de veşti bune, restul numai cumpene. Se pun beţe-n roate, duşmanii se arată când nu te aştepti, nu este o lună  bună. În dragoste, ceva frumos poate apărea la începutul lunii.

 

Vărsător

În general, luna octombrie va fi favorabilă Vărsătorilor, stelele și norocul vor fi de partea acestor nativi activi, inteligenți și foarte talentați. Asigurați-vă că excludeți riscurile financiare, de asemenea nu este recomandat să vă îndatorați, să luați împrumuturi pe termen lung pentru un proiect și pentru nevoi personale. Reprezentanții singuri ai zodiei care se așteaptă să se întâlnească cu dragostea la locul de muncă.

Peşti

A treia decadă a lunii octombrie va fi o perioadă extrem de promițătoare pentru tine. Atunci şi numai atunci puteți începe să vă planificați afacerea. Veți putea să vă îmbunătățiți situația financiară numai dacă sunteți pregătit să vă asumați cele mai dificile sarcini și să vă asumați responsabilitatea personală pentru rezultat.

Femeile impulsive ale zodiei nu ar trebui să caute vină, să-și atribuie greșelile și eșecurile altcuiva. Este timpul să te înțelegi pe tine și probleme care apar din când în când, ele sunt motivul principal al situaţiilor tensionate. Cuplurile căsătorite care au avut probleme trebuie să găsească un compromis. Pe final de lună, răsfăţ şi cadouri.