Previziuni RUNE pe ZODII, 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Cine are URUZ, rune puterii, pentru cine aduce ALGIZ protecţie divină. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 18-24 septembrie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

24 sept. 2023, 21:34
Previziuni RUNE pe ZODII, 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Cine are URUZ, rune puterii, pentru cine aduce ALGIZ protecţie divină. Noutati de la pietrele mistice!
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Previziuni RUNE pe ZODII, 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Zodiac CHINEZESC 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Toate raspunsurile vin miercuri. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)
Runa etalata – Perth: Suntem deseori tentati sa catalogam schimbarea ca fiind buna sau rea. Perth vine sa ne reaminteasca ca o astfel de interpretare in „alb si negru” poate reprezenta o simplificare a soartei. Schimbarea la care face referire Perth este mult mai complexa si subtila. A incerca sa categorisesti schimbarea in termeni asa de simplistic „pozitiv si negative” inseamna ca incerci sa intelegi soarta in sine, ceea ce niciun muritor nu poate face. Soarta exista la un nivel pe care nu il putem cunoaste cu adevarat pana la momentul in care traim un anume eveniment. Ceea ce pare adevarat se poate dovedi fals si invers. Numai soarta poate spune.

Zodiac chinezesc octombrie 2023. Vești bune pentru nativii care așteaptă bani. Ce avertisment au Înţelepţii Orientului pentru zodii

Previziuni RUNE PENTRU SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Gaseste timp pentru tine, foloseste-l intelept si fa lucrurile ce ti-au placut mereu sa le faci. Un nou hobby, sport sau alta activitate va aduce beneficiu pentru tine si pentru cei din jur. Aceasta runa pozitiva promoveaza o mai mare credinta in tine insuti si in viata, ca lucrurile ies exact asa cum trebuie sa iasa pentru toti.

Previziuni RUNE PENTRU SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Runa etalata – Uruz: Uruz este runa puterii, a dezvoltarii fizice, corporale si a sanatatii mentale, inseamna terminari si noi inceputuri, inseamna o oportunitate deghizata ca si amenintare si mai inseamna agilitate mentala. Simbolul este uriasul bour care este plin de curaj, de putere fizica, de rezistenta, de potenta sexuala masculina, de multa sanatate si de o putere cruda, salbatica cu libertate personala. Uruz mai include si puterea spirituala si emotionala pe care o ai. O mare implicare a acestei rune apare cand vesteste provocarea care duce la o mare schimbare de viata in bine.

Zodiac CHINEZESC 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Toate raspunsurile vin miercuri. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii
Previziuni RUNE PENTRU CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Runa etalata – ALGIZ. Aceasta este runa ce simbolizeaza protectia divina, sanctuarul in care esti in siguranta, puterea familiei si strabunilor ca energie ce te protejeaza si indruma. Algiz inseamna impreuna si are simbolul coarnelor de elan. Daca strabunii puteau urma o turma de elani, ei erau in siguranta, puteau supravietui si aveau mancare. Algiz reaminteste ca suntem interconectati si ca supravietuirea fiecaruia depinde de ceilalti oameni iar acesta este adevaratul noroc al vietii. Ea este conectata cu zeul Odin, Tatal Ceresc ce s-a sacrificat de copac pentru a aduce intelepciunea runelor poporului sau. Algiz iti vesteste noroc bun in afaceri, in riscurile pe care le asumi pentru a obtine succesul si asta pentru ca norocul iti vine prin alti oameni.

Previziuni RUNE PENTRU VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)
Runa etalata – BERKANA : Aceasta runa indica inflorire si maturizare si este relationata cu noile forme. Cresterea poate sa apara in viata de zi cu zi, in familie sau in situatii interpersonale. Procesul schimbarii de sine este in miscare si iti va aduce beneficii. Pentru ca aceasta crestere sa curga liber, runa Berkana te sfatuieste sa elimini toate rezistentele printr-un proces profund de curatare. La nevoie, cere unui expert sa te asiste si ajute in acest proces. Dupa ce rezistenta va fi eliminata prin consecventa si atitudine potrivita, apoi inflorirea poate aparea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.