Horoscop Pavel Globa: Zodiile care vor primi bani literalmente din nimic şi zodiile cărora Universul le joacă feste

Reprezentanții zodiilor de pământ vor avea o perioadă foarte dificilă în septembrie, Universul nu va fi deloc favorabil Fecioarei și va arăta acest lucru încă de la începutul lunii. "Nu vei avea noroc atât în ​​afaceri, cât și în viața personală", spune Pavel Globa.

06 sept. 2023, 13:13
Horoscop Pavel Globa: Zodiile care vor primi bani literalmente din nimic şi zodiile cărora Universul le joacă feste

Horoscop Pavel Globa: Reprezentanții zodiilor de pământ vor avea o perioadă foarte dificilă în septembrie, Universul nu va fi favorabil Fecioarei, deşi acest semn zodiacal are Soarele aproape. Renumiktul astroilog avertizează că nu vor avea noroc nici în ​​afaceri, nici în viața personală. Pavel Globa crede că Universul va schimba furia în milă, dacă Fecioarele scapă de obiceiurile proaste.

Horoscop Pavel Globa: Gemenii, în situaţii mai puţin plăcute

Reprezentanții semnului de aer sunt mai puțin dezavantajaţi pentru Univers, dar nu total, astfel că Gemenii să se aştepte la mici cumpene. Gemenii vor intra constant în situații ridicole. Un astrolog de renume mondial crede că stelele vor avea grijă dacă Gemenii încetează să mai fie serioși și învață să râdă de ei înșiși cel puțin ocazional.

Horoscop Marina Smirnova. Zodiile cărora le pune Dumnezeu mâna-n cap, au noroc cu carul toată toamna 2023
Horoscop Pavel Globa: Racul pierde mult în septembrie

Reprezentanții semnului de apă în septembrie pot pierde o persoană dragă. Ar putea fi un bun prieten sau o rudă apropiată. Motivul pentru aceasta poate fi o minciună. Racii recurg adesea la înșelăciune, dar în această zi adevărul poate ieși la suprafață. Pentru a încerca să netezească colțurile ascuțite, Racii ar trebui să-și recunoască vinovăția și să-și ofere cele mai sincere scuze. În acest caz, poți conta pe iertare

Horoscop Pavel Globa: Taurii împung norocul în prima lună de toamnă

Există însă şi o zodie pentru care s-au aliniat astrele favorabil. Nu degeaba Taurul alocă mult timp și efort la muncă, pentru că în curând poate primi o recompensă mult așteptată pentru propria lor  activitate. Astrologul Pavel Globa le promite o îmbunătățire a situației lor financiare și a fericirii în relaţiei chiar din luna septembrie.

Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut. Mihai Voropchievici dezvăluie de ce nativii născuți joia sunt speciali
Reprezentanții acestui semn zodiacal pot găsi un fel de afacere profitabilă pentru ei înșiși, care îi va ajuta să-și crească în mod semnificativ propriile câștiguri. Universul va oferi un sprijin extraordinar Taurului în realizarea planurilor lor. În viața lor personală, ar trebui să aibă încredere în sufletul lor pereche, Sfatul e ca opartenerul să fie lăsat cu toată inițiativa.