Horoscop pentru 22-28 iunie 2018: Ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna viitoare

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada care urmează.

RomaniaTV.net
22 iun. 2018, 07:28
Horoscop pentru 22-28 iunie 2018: Ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna viitoare

Berbec

Aventurile, bârfele și neînțelegerile trebuie evitate. Dacă faceți numai fapte bune, să nu vă așteptați la aceeași atitudine din partea celorlalți. Nu vi se va răspunde la fel, dar universul va ține cont de asta. De asemenea, vă sfătuiesc să aveți grijă de sănătate. Faceți-vă de timp de odihnă și să nu uitați de procedurile de întărire a organismului.

Taur

Gândurile devin mai originale, sunteţi mai inventive, dar şi mai nerăbdătoare. Ceea ce planificaţi veţi discuta şi cu prietenii, căci aveţi nevoie de opinia lor. Există însă tendinţa de a nu fi înţelese pe deplin. Veţi face o mulţime de proiecte şi veţi comunica mult pe teme profesionale. E nevoie de tact şi de responsabilitate pentru ceea ce veţi susţine.

Gemeni

Traversaţi o stare de nemulțumire şi nu e cazul să încercaţi să vă izolaţi, nu încercaţi să vă suprimaţi emoţiile! Aveţi nevoie de alţii cu care să comunicaţi, aveţi nevoie să vă descărcaţi ușor-ușor tensiunile, chiar dacă dialogul cu partenerul este greoi. Veţi avea de rezolvat mai multe sarcini cotidiene deodată, aveţi abilităţile necesare. În schimb, sunteţi cam dezorganizate.

Află ce îți prezic astrele pentru perioada care urmează pe clickpentrufemei.ro.