Horoscop pentru această toamnă. BALANŢELE au noroc la bani, pentru LEI apar datorii noi

Pe parcursul întregii toamne, şomajul poate atinge cote alarmante. Din punct de vedere financiar, cei mai norocoşi nativi rămân Gemenii, dar şanse au în octombrie Balanţele şi Scorpionii. Pentru început, luna septembrie influenţează zodiile datorită retrogradării lui Pluto în Capricorn. Această mişcare de planete rezolvă multe probleme vechi şi reuşeşte să ne relaxeze, pentru a scăpa de o serie de probleme din trecut.

RomaniaTV.net
07 sept. 2013, 20:45
Horoscop pentru această toamnă. BALANŢELE au noroc la bani, pentru LEI apar datorii noi

Berbec – 21.03 – 19.04

Şansele financiare sunt constante întregul interval, numai că aveţi şi datorii de achitat. S-ar putea spune că sunteţi cei mai norocoşi din punct de vedere economic, dacă profesional nu aţi fi stresat.

Taur- 20.04 – 20.05

Norocoşi din aproape toate punctele de vedere, veţi cheltui până la ultimul bănuţ pe investiţii. În noiembrie, situaţia financiară se complică prin acumularea datoriilor. Nu luaţi decizii financiare înţelepte.

Gemeni- 21.05 – 21.06

Potrivit click.ro, de la jumătatea lui septembrie, veţi fi mai puţin cheltuitori, chiar dacă nu veţi fi lipsiţi de fonduri. Din octombrie, câştigurile se mai diminuează, iar din noiembrie învăţaţi să fiţi mai economi.

Rac – 22.06 – 22.07

În septembrie şi octombrie, cheltuiţi şi banii pe care nu-i aveţi, dar măcar veţi reuşi să aveţi câştiguri fără să depuneţi eforturi deosebite. În noiembrie, fiţi atent la datoriile faţă de prieteni!

Leu – 23.07 – 22.08

Nivelul câştigurilor va fi acceptabil, numai că vor apărea noi datorii. În octombrie, profitaţi de şansele care apar necontenit. Din noiembrie, veţi fi tentat să faceţi mai multe investiţii decât vă permiteţi.

Fecioară- 23.08 – 22.09

Cea mai impresionantă lună, din punctul de vedere al câştigurilor financiare, va fi septembrie. Şansele vi se par din ce în ce mai împovărătoare şi aproape că le apreciaţi ca pe un fel de pedeapsă.

Balanţă- 23.09 – 23.10

Doar octombrie va fi pentru dv. un adevărat izvor de şanse financiare, de tot felul. Tendinţa de a fi cumpătat vă ajută mult în restul intervalului. Va trebui să fiţi foarte atent la şansele „comerciale”.

Scorpion- 24.10 – 22.11

Ştiţi că trebuie să fiţi mult mai chibzuiţi şi să vă administraţi fondurile cu atenţie. În luna octombrie, veţi avea şanse deosebite de a deveni prosper. Luna noiembrie vă scoate din starea de indecizie.

Săgetător- 23.11 – 21.12

Dorinţa de a deveni deosebit de bogat este în cazul dv. aproape obsesivă, numai că şansele financiare fluctuează întreaga toamnă. Din luna noiembrie însă aveţi posibilitatea de a vă „consolida” visele.

Capricorn- 22.12 – 20.01

Întreaga toamnă, vă veţi bucura de multiple şanse de câştiguri financiare, însă veţi face şi investiţii cel puţin ciudate, pe care dv. le consideraţi inspirate. Familia nu vă poate reproşa decât avariţia.

Vărsător- 21.01 – 19.02

Numai dv. consideraţi că munciţi mult pentru bani prea puţini. În realitate, sunteţi bine recompensat. În septembrie, relaţia cu băncile sau datornicii devine mai relaxată. Octombrie aduce şi promisiuni.

Peşti – 20.02 – 20.03

Veniturile vor fluctua în continuare, astfel încât nu puteţi fi sigur pe nimic. În plus, cineva din anturaj apelează prea des la resursele dv. financiare. În noiembrie, primiţi şi atestările aşteptate.


loading...
Partenerii noștri