Horoscop pentru Anul Nou Chinezesc făcut de Marian Golea. Ce zodii vor avea un 2023 plin de prosperitate

Marian Golea a realizat horoscopul chinezesc pentru 2023. Anul Nou Chinezesc va fi unul fantastic pentru semnele zodiacale.

02 feb. 2023, 09:51
Horoscop pentru Anul Nou Chinezesc făcut de Marian Golea. Ce zodii vor avea un 2023 plin de prosperitate

Horoscopul pentru Anul Nou Chinezesc realizat de Marian Golea. O parte din zodii vor avea un 2023 prosper, potrivit astrologului, însă vor fi și nativi care ar trebui să fie mai atenți la sănătatea lor.

Anul 2023 este marcat de semnul Șobolanului și ne spune că ar trebui să ne facem griji în anumite privințe, cum ar fi sănătatea.

Horoscop pentru Anul Nou Chinezesc

Șobolan

Nu va fi cel mai bun an pentru acești nativi, dar nici cel mai rău. E posibil ca după fiecare moment special să apară și ghinionul, lucru care îi va trage în jos.

Bivol

Anul acesta trebuie să aibă grijă în cine au încredere pentru a nu fi ținta umilirilor. Vor exista perioade lungi de conflicte și supărare.

Tigru

Din cauza unor factori importanți, pot apărea depresii în viața acestora. Totuși, pe plan financiar vor sta foarte bine.

Citește și: Zodiac chinezesc 2 februarie 2023. Câştig financiar consistent pentru o zodie, ar putea obţine marele premiu la Loto

Iepure

Această zodie va fi cea mai afectată de scandaluri, îmbolnăviri și relații amoroase toxice. Cei mai afectați din punct de vedere al sănătății vor fi copiii născuți sub acest semn zodiacal.

Dragon

Dragonii vor învăța să nu mai spună „Nu” și vor încerca să vadă adevărul în interacțiunile cu restul lumii. Cu puțină atenție, 2023 poate fi un an foarte bun pentru aceștia.

Șarpe

Șerpii vor avea parte de mulți bani în Anul Nou Chinezesc, dar acest lucru va atrage certuri. E bine să se ferească de nativii Iepuri pentru că aceștia nu le vor binele.

Cal

Va fi cel mai bun an al Cailor din foarte multe puncte de vedere, însă pe plan finanicar lucrurile pot fi destul de descurajatoare.

Capră

Deși au parte și de lucruri bune, 2023 va fi un an plin de energii negative pentru acești nativi. Din punct de vedere financiar situația va fi destul de bună.

Citește și: Horoscop INDIAN februarie 2023. Cum ajută zodiile cele cinci elemente – foc, apa, pamant, aer şi cer

Maimuță

Aceștia se vor apropia foarte mult de Cocoși, lucru care le va aduce numai certuri și energii proaste. Dacă au grijă cu cine se aliază, se pot situa foarte bine în 2023.

Cocoș

Aceștia sunt vizați de steaua distrugerilor. În ciuda acestui lucru, vor avea parte de o sănătate foarte bună.

Câine

Câinii vor fi cei mai afectați anul acesta. Vor pierde faimă și prieteni și vor afla că foarte multe persoane importante i-au mințit până acum.

Mistreț

Acești nativi o vor duce binișor în Anul Nou Chinezesc, dar e bine să aibă grijă la cei din jur, pentru că sunt puțini cei care îi vor binele.