Horoscop pentru Joi, 29 Ianuarie 2015: Ce prezic astrele spre sfârşit de săptămâna

Horoscop zilnic, Joi 29 Ianuarie 2015: Peștii nu trebuie să-și neglijeze sănătatea, iar Leii pot recupera bani împrumutați.

28 ian. 2015, 13:47
Horoscop pentru Joi, 29 Ianuarie 2015: Ce prezic astrele spre sfârşit de săptămâna

Horoscop Berbec Joi 29 Ianuarie 2015

Poate ar trebui să faceți schimbări în economie sau să deveniți mai organizat în administrarea banilor, deoarece ar putea să pierdeți în mod inutil. Anumite probleme de familie vă pot provoca îngrijorare, dar trebuie să fiți răbdători cu privire la acest lucru, potrivit Bewoman.ro.

Citeşte şi Horoscopul lunii februarie 2015: Află previziunile pentru zodia ta

Horoscop Taur Joi 29 Ianuarie 2015

Se ivește o șansă bună în activitățile dumneavoastră atât timp cât veți acționa prompt și profitați de ea. În dragoste, comportamentul dvs cu alte persoane poate genera gelozie.
 
Horoscop Gemeni Joi 29 Ianuarie 2015

Este bine să vă asigurați că vă îndepliniți în mod corespunzător sarcinile. În ultimul timp aveți tendința de a merge prea repede și să omiteți unele etape în obligațiile dumneavoastră.

Citeşte şi Horoscopul Condimentelor. Tu ştii ce zodie eşti?

Horoscop Rac Joi 29 Ianuarie 2015

Este posibil să primiți o ofertă de muncă sau de afaceri. Ar trebui să o studiați cu atenție, deoarece ar putea implica anumite schimbări semnificative în rutina dvs. Vă puteți bucura de o sănătate bună, dar ar trebui să fiți mai moderați cu unele mese.

Citeste restul pe BEWOMAN.RO.