Horoscopul Condimentelor. Tu ştii ce zodie eşti?

De cate ori nu ai spus ca o anumita persoana este dulce, ori ca e iute ca ardeiul sau ca nu are… sare si piper? De cate ori nu te-ai gandit ca ai putea… condimenta relatia cu persoana iubita ori ca, dimpotriva, ai vrea sa o temperezi, fiind prea… picanta? Ei bine, toate astea au o motivatie. Asa cum viata noastra este guvernata de astre, e guvernata si de simtul gustativ, iar un HOROSCOP al CONDIMENTELOR isi afla si el firesc locul.

27 ian. 2015, 20:37
Horoscopul Condimentelor. Tu ştii ce zodie eşti?

Horoscopul Condimentelor iti dezvaluie caracterul in functie de condimentul care ti se potriveste. Acest horoscop are unsprezece zodii: trei zodii picante (Ardei iute, Piper, Sofran), trei zodii dulci-picante (Cuisoare, Nucsoara, Ghimbir), trei zodii dulci (Chimion, Cardamom, piper lamaios), doua zodii regale (Sarea,Curry).

Iata detalii despre fiecare zodie in parte.

Ardeiul Iute (pentru cei nascuti in zilele de 1, 10, 19 si 28 ale lunii)

Sunteti impulsiv si mereu fierbinte. Dragostea e un joc etern, si nu concepeti sa nu fiti dv. campionul. Chiar daca partenerul/partenera este la inceput atras/a de pasiunea cu care intrati in joc, trebuie sa recunoasteti ca uneori e nevoie si de relaxare… Altminteri, focul iubirii poate deveni un adevarat… parjol.

Cei nascuti in Zodia Ardeiului Iute fac casa buna cu nativii din Chimion sau Piper Lamaios.

Piperul (pentru cei nascuti in zilele de 4, 13 si 31 ale lunii)

O zodie dominata de nevoia de a fi mereu in centrul atentiei. Va place sa va ascultati partenerul de viata, dar si mai mult va bucurati atunci cand celalalt tace si va lasa sa va expuneti punctele de vedere. Nu s-ar spune ca sunteti un introvertit. Dimpotriva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.