Horoscop pentru vineri, 29 mai, şi pentru weekend

Ziua de vineri, 29 mai si intregul weekend vin cu o serie de evenimente ce ar putea devia cursul normal al lucrurilor pe plan amoros si financiar pentru majoritatea nativilor zodiacului. Cu toate acestea, astrologii sustin ca exista o serie de masuri pe care le puteti lua pentru a evita neplacerile.

RomaniaTV.net
29 mai 2015, 05:37
Horoscop pentru vineri, 29 mai, şi pentru weekend

BERBEC – horoscop 29 mai, vineri si pentru weekend

Ziua de vineri este premergatoare unui weekend destul de capricios pentru nativii din Berbec. Acest lucru este cauzat de faptul ca vineri nativii acestei zodii au parte de o surpriza destul de neplacuta din partea persoanei iubite. Acest lucru va face ca pe parcursul intregului weekend sa incerce sa remedieze situatia.

TAUR – horoscop 29 mai, vineri si pentru weekend

Taurii sunt plini de energie vineri si au mare chef de munca. Acest lucru nu va trece neobservat de catre superiori care isi vor arata aprecierea fata de nativii acestei zodii. In weekend Taurii vor sarbatori reusitele zilei de vineri.

Citeşte şi HOROSCOP INEDIT: Topul celor mai creative zodii

GEMENI – horoscop 29 mai, vineri si pentru weekend

Zi de vineri si un weekend total relaxante si frumoase, din toate punctele de vedere, pentru nativii din Gemeni. Acestia se bucura de reusite pe toateplanurile, ceea ce ii face sa fie mult mai optimisti in ceea ce priveste viitorul apropiat.

RAC – horoscop 29 mai, vineri si pentru weekend

Racii afla vesti bune cu privire la starea proprie de sanatate vineri. Nativii acestei zodii isi dau seama ca eforturile de a isi curata organismul, pe care le-au depus in ultima vreme, incep sa dea roade. Asa ca in weekend vor sarbatori aceste vesti in sanul familiei.

LEU – horoscop 29 mai, vineri si pentru weekend

Leii au o zi de vineri si un weekend destul de ocupate si de pline, insa acest lucru nu-i nemultumeste. Mai mult decat atat, sunt destul de fericiti datorita faptului ca se simt impliniti in absolut ceea ce fac.

Vezi şi Horoscop: Topul celor mai timide femei în funcţie de zodie

FECIOARA – horoscop 29 mai, vineri si pentru weekend

Fecioarele au parte vineri de o serie de probleme de natura amoroasa, insa apele se vor calma spre seara. In weekend vor incerca sa discute cu persoana iubita pentru a afla daca relatia in care se afla poate fi salvata cumva.

Continuarea pe Lyla.ro.