HOROSCOP: Pietre norocoase pentru fiecare zodie

Există o varietate de pietre norocoase pentru fiecare zodie. Acestea protejează nativii de vrăji, îi ajută să treacă mai ușor peste boli și le aduce noroc în relațiile amoroase, scrie yve.ro.

16 mart. 2015, 08:20

Berbec

Pietrele aducătoare de noroc pentru Berbeci sunt Diamantul și Rubinul. Diamantul îi va ajuta pe Berbeci să atragă situații favorabile în viața lor iar Rubinul îi va ajuta să se vindece mai rapid de răni și îi va păzi de rele.

Citeşte şi HOROSCOP: De ce nu te plac oamenii, în funcţie de zodie

Taur

Pentru Tauri, Turcoazul este piatra care le va aduce noroc în viață și success în dragoste. Safirul este și ea o piatră prețioasă pentru nativii din zodiac Taur, aceasta ferindu-i de invidie și vindecându-i de depresie.

Gemeni

Gemenii au 3 pietre norocoase acestea fiind Crisoprazul, Berilul și Agatul. Crisoprazul îi apără pe Gemeni de deochi și blesteme și îi ajută să nu fie înșelați în afaceri. Berilul le adduce Gemenilor noroc în dragoste și mult optimism iar Agatul îi va ajuta să se vindece rapid de problemele dentare sau de angină.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce note primesc femeile şi bărbaţii la pat, în funcţie de zodie

Rac

Piatra Lunii le adduce Racilor norocul în dragoste de care acești nativi au nevoie. Smaraldul le va spori intuiția și îi va proteja de rele și de deochi. De asemenea, Perla este una dintre pietrele norocoase ale Racilor, fiind considerată o piatră care acestora le va prelungi viața.

Citeste tot articolul pe YVE.ro.