Horoscop. Planeta Marte tranzitează zodia Berbec. Cum îţi afectează zodia

HOROSCOP: În perioada 19 februarie – 30 martie 2015 Marte, planeta sexualităţii, a acţiunii şi a iniţiativei va tranzita zodia Berbecului, unul dintre semnele pe care le guvernează.

17 feb. 2015, 15:25
Horoscop. Planeta Marte tranzitează zodia Berbec. Cum îţi afectează zodia

HOROSCOP: Totul se intensifică în această perioadă, atât la nivel fizic, cât şi la nivel emoţional. Este o perioadă bună pentru schimbări, pentru proiecte îndrăzneţe şi pentru acţiuni noi. De asemenea, dacă vrei să-ţi schimbi locul de muncă sau chiar profesia, acum ai o ocazie foarte bună.

Este un aspect astral care îţi oferă mai multă curaj, mai multă îndrăzneală şi puterea de a acţiona. Iar dacă eşti îndrăgostită şi nu i-ai mărturisit asta persoanei pe care o admiri din umbră, este cazul să-ţi mărturiseşti iubirea, scrie eva.ro.

Important este să fii adaptabilă, să găseşti soluţii rapid şi să faci asta din mers. Totul se desfăşoară cu o viteză ameţitoare, de aceea este important să fii pe „fază”.

Dar Marte în Berbec nu înseamnă numai aspecte pozitive. Impulsivitatea acestui semn îţi poate crea probleme. Vei avea tendinţa de a fii prea agresivă, de a vorbi dintr-un impuls de moment. Gestionează-ţi mai bine emoţiile, dacă nu vrei să declanşezi conflicte grave. Scânteile sunt pretutindeni în jurul nostru.