Horoscop. Planeta Mercur îşi reia mişcarea directă. Descoperă efectele

Pe 11 februarie 2015, Mercur, planeta comunicării şi a raţiunii, îşi reia mişcarea directă după aproximativ trei săptămâni de retrogradare.

10 feb. 2015, 08:40
Horoscop. Planeta Mercur îşi reia mişcarea directă. Descoperă efectele

HOROSCOP. În perioada sa de retrogradare, Mercur ne-a cam dat planurile peste cap, a provocat încurcături şi întârzieri, mai ales în ceea ce priveşte actele, călătoriile şi comunicarea. Mercur retrograd are şi un scop “nobil”.

Ne obligă să vedem efectele lucrurilor şi acţiunilor pe care nu le-am făcut aşa cum ar fi trebuit sau pe care nu le-am terminat. Pune în evidenţă ceea ce avem de rezolvat.

Iar odată ce îşi reia mişcarea directă poţi începe să pui în practică ce ai învăţat în perioada sa de retrogradare. Vei reuşi să vezi cu claritate soluţii pentru probleme mai vechi şi să le aplici cu uşurinţă.

Dacă în perioada de retrogradare a lui Mercur nu a fost indicat să semnezi contracte, să programezi întâlniri importante sau să iei decizii majore, acum ai “verde” la toate acestea. Este, de asemenea, indicat să demarezi acum proiectele pe care le-ai plănuit şi la care visezi de multă vreme, scrie eva.ro.