HOROSCOP: Planeta Venus va tranzita zodia Fecioarei. Descoperă influenţele

Astrul iubirii şi al relaţiilor va aduce odată cu intrarea în acest semn de pământ o abordare practică asupra problemelor care pot apărea în cuplu şi în viaţa amoroasă

29 sept. 2015, 14:09
HOROSCOP: Planeta Venus va tranzita zodia Fecioarei. Descoperă influenţele

Pe 8 octombrie 2015, Venus intră în zodia Fecioară, unde va rămâne până pe 8 noiembrie 2015. Pentru că Fecioara este un semn pragmatic, Venus îţi aduce în această zodie capacitatea de a privi problemele sentimentale cu un ochi critic. Te ajută să vezi mai uşor soluţia şi să eviţi jocurile, drama şi situaţiile încurcate.

Este o perioadă în care putem fi mai pretenţioşi în ceea ce priveşte interacţiunea socială. În lista priorităţilor personale se află acum alegerea persoanelor în jurul cărora vrem să ne aflăm, dar şi ceea ce ne dorim mai mult, scrie eva.ro.

Venus mai este şi astrul finanţelor şi al bunurilor, fapt pentru care prezenţa sa în semnul pragmatic al Fecioarei va aduce şi o mai mare responsabilitate financiară. Poţi fi mai atentă acum la modul în care îţi cheltuieşti banii zi de zi, dar şi la investiţiile pe care le faci.