Horoscop: Ploaia de meteori Tauridele aduce schimbări în vieţile zodiilor, din 12 noiembrie

Pe 12 şi 13 noiembrie vom asista la un spectacol nemaivăzut pe cer: ploaia de meteori Tauridele. Tauridele sunt o ploaie minoră de lungă durată de meteori şi, deşi produce puţini meteori pe oră (5 până la 10), este neobişnuită pentru că e formată din două fluxuri separate. Primul flux se constituie din particule de praf ale asteroidului 2004 TG10, iar al doilea e produs de resturile lăsate în urmă de cometa 2P Encke. Fenomenul se produce an de an, iar maximul vizibilităţii meteorilor va fi atins pe 12 şi 13 noiembrie.

RomaniaTV.net
08 nov. 2016, 13:17
Horoscop: Ploaia de meteori Tauridele aduce schimbări în vieţile zodiilor, din 12 noiembrie

BERBEC – Din 12 noiembrie totul capata sens in viata ta. Anumite lucruri pe care nu ti le explicai vor fi deslusite ca prin minune. E posibil sa urci pe scara ierarhica.

TAUR – Luna noiembrie este o luna a impacarii pentru tine, iar asta e deja o traditie de ani de zile. Buna intelegere cu cei de langa tine iti vor aduce numai avantaje.

GEMENI – Pana pe 18 noiembrie este posibil sa te muti, sa iti cumperi o noua casa. Zilele de 12 si 13 sunt cele mai favorabile tranzactiilor in acest sens.

Citeşte şi  Horoscop: 5 zodii influenţate de Super Luna din 14 noiembrie

RAC – Tauridele te incarca pozitiv. Din 12 noiembrie vei capata mai multa incredere in fortele proprii si reusesti sa duci la bun sfarsit planuri de care ai tot tras.

LEU – In Casa Iubirii lucrurile zboara din stanga in dreapta. Gelozia produce izbucniri agresive, iar vorbele tale taioase pot duce la despartire. Ai mare grija ce faci si ce spui.

FECIOARA – Vei cunoaste o persoana speciala pe 12 noiembrie, care poate deveni sufletul tau pereche. Lasa iubirii sa se cuprinda. Lasa dragostea sa patrunda in inima ta!

Citeşte continuarea pe Revista Teo