HOROSCOP: Pofta de sex în funcţie de zodie

HOROSCOP: Pofta de sex in functie de zodie este un dat astral pentru ca asa cum zodia in care ne-am nascut ne contureaza caracterul, asa ne contureaza si preferintele si dorintele sexuale.

23 feb. 2015, 08:48
HOROSCOP: Pofta de sex în funcţie de zodie

Pofta de sex in functie de zodie la BERBEC 

Berbecii sunt un melanj de energie si duritate, fiind puternic manati de puterea de control pe care o au. Din acest motiv, pofta de sex la Berbeci este deseori determinata de cat control au asupra partenerului. Cu cat controlul este mai mic, cu cat scade, cu atat apetitul sexual al nativului din Berbec scade. Asadar, o persoana care are un Berbec ca partener ar trebui sa-i insufle senzatia de putere, de control (chiar si fictiv) pentru a-i creste pofta de sex.

 Pofta de sex in functie de zodie la TAUR 

Senzualitatea este o caracteristica a nativilor din Taur. Pe cat de tandri pot fi Taurii, pe atat de incendiar se pot manifesta intre asternuri. Pofta de sex in functie de zodie se manifesta prin dorinta majora de a-si satisface mai intai partenerul si mai apoi pe ei insisi. Practic, un nativ din Taur va avea tot mai mult chef de sex cu cat partenerul se arata mai satisfacut pe plan sexual. 

Pofta de sex in functie de zodie la GEMENI 

Gemenii sunt energici si curiosi. Traiesc pentru a descoperi noutati si adora interconectarea umana la toate nivelurile, inclusiv pe plan sexual. Astfel, pofta de sex in functie de zodie – in cazul nativilor de Gemeni – se traduce prin nevoia constanta de noutate, chiar daca „noutatea” nu implica neaparat forma BDSM sau alte persoane in pat in afara de ei si partenerii unici. Pe de alta parte, cum Gemenii sunt persoane duale, puternic oscilante intre stari si preferinte, se poate intampla ca pofta lor de sex sa aiba oscilatii majore de la o perioada la alta. 

Pofta de sex in functie de zodie la RAC 

Pofta de sex la Rac este, mai degraba, siguranta si confort. Sexul in sine este adiacent in cazul Racilor, chiar daca se dau peste cap pentru a-si satisface partenerul si pe ei insisi. In esenta, sexul este pentru ei doar un mijloc de a creste intimitatea si siguranta oferita de o relatie serioasa! 

Pofta de sex in functie de zodie la LEU 

Leii urmeaza un „protocol” ultra-romantic cand vine vorba de sex. Pasionali, curajosi, dar si tandri, Leii sunt manati, in primul rand, de stare de adoratie pe care o rasfrange partenerul asupra lor. Practic, pofta de sex in functie de zodie – la Lei – creste proportional cu cat de mult se simt doriti sexual de parteneri. 

Citeste continuarea pe Lyla.ro