Horoscop PRIMAVARA 2019: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PAMANT sau APA? Ce aduc cele 3 luni de primavara pentru elementul tau

Tu ce element esti in zodiac ? Nu are nimic daca nu stii, pentru ca foarte multa lume isi cunoaste zodia dar nu si elementul din care face parte zodia sa. Totusi, elementul de care apartii – APA, AER, FOC sau PAMANT – spune multe despre tine si te influenteaza intr-o masura mare.

RomaniaTV.net
16 mart. 2019, 20:02
Horoscop PRIMAVARA 2019: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PAMANT sau APA? Ce aduc cele 3 luni de primavara pentru elementul tau

Asadar, cele 12 semne zodiacale sunt grupate in cele patru elemente esentiale care stau la baza aparitiei si sustinerii vietii. Fiecare grupa de elemente are propriile sale caracteristici distincte pe care se bazeaza cele 12 zodii. Simbolismul acestor elemente ale zodiacului este asa de precis incat fiecare element specific influenteaza foarte mult felul de a fi al personalitatii cuiva.

In timp de zodia sub care te-ai nascut (adica pozitia Soarelui intr-o zodie in momentul nasterii tale) iti poate da indicatii despre faptul ca esti o persoana foarte corecta dar te zbati sa iei decizii, elementul de care apartii iti poate da informatii mai generale, aproape viscerale, cum ar fi cat esti de pasionat sau curajos. Elementul tau depinde tot de momentul nasterii.

Tu ce esti – AER, FOC, PAMANT sau APA ?

Tendintele astrologice analizate pe un intreg an sau sezon ne dau informatii pretioase despre cum le merge acestor 4 elemente.

Iata cum iti influenteaza elementul de care apartii SEZONUL DE PRIMAVARA 2019:

ELEMENTUL AER. ZODIILE DE AER

Zodiile de Aer sunt cele ce aduc vantul schimbarii. Ele sunt acele rafale puternice de vant ce te izbesc si te misca din loc. Ele sunt totalmente despre miscare, idei si actiune. Precum briza, ele nu pot fi prinse. In timp ce unele zodii de aer par a fi mai aeriene, altele pot fi asa de puternice precum fortele gravitationale. Nu stii niciodata unde sau cand aterizeaza pana in clipa in care ti-au luat pamantul de sub picioare. Oamenii din semne de Aer pot aduce aer proaspat oricui cu care intra in contact. Sunt aproape mereu pregatiti ca o noua aventura sa inceapa.

Zodiile de aer : Gemeni, Balanta, Varsator

Daca esti semn de Aer, esti nascut sa fii pacifist. Iubesti sa comunici si esti frustrat cand simti ca nu te faci bine inteles. Esti un ganditor, aproape eteric. Dar relatiile si sanatatea chiar conteaza pentru tine, nu le ignori de dragul ganditului.

Primavara 2019 va fi un sezon dominat de relatii, dar nu neaparat romantice.

Gemenii in particular vor fi un depozit de parteneriate, fie ca implica angajamente de relatii pe termen lung sau in implicari de afaceri. Gemeni, bazati-va pe aspectul din voi ce doreste si aduce pacea si luati in calcul orice opozitii pentru ca ele va ajuta sa crestetri. Asigurati-va ca aveti bine pusa la punct balanta dintre a da si a primi in orice parteneriat facut si mentinut.

Balantele au o perioada de introspectie si de reconectare cu propria persoana. Incercati sa va lasati curiozitatea sa va fie ghid. Eliberati-va de povestile pe care vi le spuneti despre perfectiune sau nevoiea de a sti tot. Abandonati-va in experienta de a invata orice nou. Gasiti un echilibru mai mare intre viata emotionala si cea publica si intelegeti ca acestea doua nu trebuie privite ca separate.

Varsatorii vor avea o primavara favorabila comunitatilor, deci este un timp bun sa incepeti un hobby de grup sau sa va implicati in activitati cu munca de comunitate. Tine cont ca zodia voastra poarta in ea o promisiune de a cataliza schimbare sociala si gasiti-va misiunea si urmati-o. In general, lasati-va fricile in afara relatiilor si bucurati-va de calatoria salbatica prin viata. Asta poate sa insemne sa va gasiti „tribul” chiar daca nu este vorba de familia de sange. Incercati sa va lasati instinctele si sentimentele sa va informeze cu privire la strategia de urmat, decat invers.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.