HOROSCOP: Protejaţii lui Dumnezeu. Zodiile cărora Divinitatea le dă putere

Totul le iese perfect, atunci când nimeni nu se așteaptă. Pare că o minte strălucită le dictează ceea ce au de făcut, iar o mână cu puteri supranaturale îi sprijină la fiecare pas. Vorbim despre zodiile cărora Divinitatea le este mereu aproape, dându-le putere și încredere.

10 sept. 2019, 13:51
HOROSCOP: Protejaţii lui Dumnezeu. Zodiile cărora Divinitatea le dă putere

Iată care sunt norocoșii beneficiari ai ajutorului celest:

Leu

Leul este considerat de prieteni, de cunoscuți, drept un norocos fără margini. Reușește în tot ceea ce întreprinde și are parte de apreciere, de recunoaștere. Dorința sa de a fi întotdeauna sus, de a avea parte de faimă, este susținută divin.

Citeşte şi Viorica Dăncilă, trecută pe placa de reabilitare a unei şcoli din Maramureş, „din mila lui Dumnezeu”

Pești

Cei din urmă vor fi cei dintâi. Acesta este sloganul nativului Pești. Sunt ei ultima zodie, dar nu se lăsă niciodată mai prejos. Au ambiție, chiar dacă nu lasă să se vadă. Au parte și de susținere din partea lui Dumnezeu, care îi iubește foarte mult.

Săgetător

Înclinat spre misticism, Săgetătorul este un credincios prin definiție, chiar dacă nu se bate cu pumnii în piept. Are astrele de partea sa, are un Înger păzitor, fiind protejat divin. Nu degeaba pare că îi apar în cale, ca din senin, ocaziile perfecte. Dumnezeu îi luminează mereu calea, așa încât să găsească rapid oportunitățile.