Horoscop: Pur şi simplu nu le poţi rezista. Ce zodii de femei fac ce vor dintr-un bărbat

Unele femei sunt cuminţi ca nişte îngeraşi. Altele, însă, sunt dispuse la fel şi fel de nebunii, gata să transforme o partidă de amor într-un eveniment memorabil. Totuşi, nu prea ai de unde să ştii din start de ce e în stare în dormitor.

RomaniaTV.net
18 ian. 2016, 09:54
Horoscop: Pur şi simplu nu le poţi rezista. Ce zodii de femei fac ce vor dintr-un bărbat

Iata care sunt nativele care detin cea mai mare doza de pervesitate din tot zodiacul:

Taur

Femeia nascuta in zodia Taur ocupa un binemeritat loc intai in acest top. E mereu gata sa faca sex, indiferent de ora si de loc. Nici nu conteaza atat de mult cu cine, important este sa gaseasca pozitia potrivita. Ii plac jocurile sexuale, dar cu toate astea, din comoditate, e posibil sa nu le initieze ea, ci sa il lase pe partener sa le aduca in discutie.

Cu toate astea ii place la fel de mult si sa domine. Se excita din orice. Poate fi vorba despre muzica, despre versurile unei poezii, chiar si o piesa de teatru sau o mancare. Savureaza fiecare privire, miscare, sunet.

Citeşte şi  Horoscop: De câte ori te îndrăgosteşti cu adevărat în funcţie de zodie

Scorpion

Nu putea sa lipseasca femeia Scorpion din acest top. Este perversa prin definitie. Are o sexualitate puternica, e hotarata si, evident, perversa. Ii place sa faca pe misterioasa si sa starneasca interesul, sa atate, sa intrige. Adora sa detina puterea in dormitor, asta o excita cel mai mult si ii declansaza apetitul sexual.

E genul de nestapanita, de femeie care detine toate armele seductiei. Cand si-a capturat prada, ii poseda fiecare celula a corpului.

Citeşte mai mult pe ele.ro