Horoscop Revelion 2023. Mihai Voropchievici spune ce zodii încep anul binecuvântate

Horoscopul Revelionului, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care încep Noul An cu dreptul şi zodiile care au parte tot anul de protecţia astrelor.

29 dec. 2022, 06:09
Horoscop Revelion 2023. Mihai Voropchievici spune ce zodii încep anul binecuvântate

Horoscop Revelion 2023, cu Mihai Voropchievici. În săptămâna 26 decembrie – 2 ianuarie, perioadă în care este cuprins și Revelionul, zodiile vor avea parte de niște revelații, momente interesante, dar și de distracție.

Este o perioadă cu tendință conservatoare și tradițională pentru toate zodiile. E perioada în care toți vor să își corecteze greșelile trecutului, atenţionează Mihai Voropchievici, potrivit fanatik.ro.

Deveniți când serioși, când triști, dar vreți să păreți veseli. Așteptați intrarea în noul an pentru a primi veștile bune și schimbările importante. Toți oamenii de pe Pământ așteaptă ceva nou, favorabil, care să le aducă un influx de fericire, ceva original. Apare dorința de a fi lideri chiar prin cadourile pe care le oferiți.

Gândurile zboară la familie, la cei dragi, la casa părintească. Este bine ca în această perioadă să mâncați bine și rațional, să nu abuzați de hrană pentru a nu vă îmbolnăvi de la începutul anului.

Care sunt cele trei zodii care vor avea succes pe toate planurile în 2023! Află daca te numeri printre norocoși

Este bine să dați dovada de calm, să nu supărați pe nimeni și să cereți iertare de la cei pe care i-ați supărat în cursul anului.

Cei născuți în săptămâna 26 decembrie – 2 ianuarie sunt oameni care vor să conducă atât în profesia aleasă cât și în familie. Autoritari din naștere, Capricornii, căci ei sunt născuți în această perioadă, le plac totuși și lucrul individual.

Acești nativi sunt mai solitari, vor să fie mai speciali și mai deosebiți. Sunt oameni serioși și buni la suflet. Sunt, în general, de ajutor pentru ceilalți. Au țeluri înalte și cred în fatalitate. Au multă autodisciplină, iar trăsăturile de caracter îi ajută să reușească în viață. Sfatul general este să vă păstrați calmul, să fiți disponibili pentru ceilalți și buni ori de câte ori se poate.

Cine începe anul 2023 cu dreptul

Anul 2023 va fi unul destul de interesant pentru zodii, chiar din prima lună.

 • În ianuarie, Berbecii muncitori au numai de câștigat.
  Taurii sunt cam nerăbdători, însă această nerăbdare nu e tocmai bună.
  Gemenii nu vor începe anul cu dreptul, așa cum s-ar fi așteptat.
  Racii ar trebui să lase la o parte toate grijile, toate preocupările. Își vor da seama că de multe ori își fac singuri griji. Același sfat este valabil și pentru Lei, care își fac prea multe griji pentru sănătatea prietenilor.
  Fecioarele sunt nevoite să schimbe tactica pentru a avea parte de reușită.
  alanțele au parte de vremuri ceva mai frumoase față de ce au trăit în 2022.
  Scorpionii susțin o bătălie pe care o pot câștiga, iar Săgetătorii pun pe hârtie o problemă aparent fără rezolvare.
  Capricornii vor avea parte de fertilitate și belșug la început de an, iar Vărsătorii vor acționa favorabil, având o intuiție puternică.
  Peștii primesc multe cadouri în ianuarie.

Mihai Voropchievici: Cele patru zodii cărora le va merge din plin anul viitor

Mihai Voropchievici a dezvăluit că, în partea de început a anului 2023, patru zodii vor avea parte de succes şi de schimbări majore pe anumite planuri.

La final de 2022, numerologul Mihai Voropchievici anunţă că anul viitor va fi un an prosper pentru nativii din zodiile Taur, Berbec, Balanţă şi Scorpion.

Horoscop 2023 pentru Taur

Astfel, Taurii se află într-un moment euforic, pentru că fie și-au găsit pe cineva, fie urmează să-și găsească sufletul pereche. Până la sfârşitul anului 2022, Taurii vor reuşi să găsească un echilibru, recomandarea fiind aceea de a acţiona treptat şi fără grabă. De asemenea, sănătatea este punctul lor forte.

Horoscop 2023 cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii vor avea parte de succes la locul de muncă, iar eforturile lor vor fi recompensate de către şefi. Totodată, Berbecii vor parcurge o perioadă foarte bună, iar singurul aspect pe care trebuie să-l îmbunătăţească este încrederea în ei.

Citiți și: Horoscop special: SOARELE intra in CAPRICORN. SPERANTA si LUMINA pentru zodii in lungile nopti intunecate!

Horoscop 2023 cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Pentru Balanţe, succesul va veni pe plan financiar, iar aceşti nativi ar trebui să se aştepte la o schimbare majoră, favorizată de obţinerea unui câştig la locul de muncă sau de dobândirea unei moşteniri.

Horoscop 2023 cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Ultima zodie care va avea parte de succes în perioada următoare şi la începutul anului 2023 este cea a Scorpionului. Aceşti nativi vor avea parte de câştiguri financiare generoase, cariera reprezentând aspectul care îi preocupă cel mai mult. Anul 2023 va fi anul în care totul va fi posibil, iar Scorpionii vor face tot ce este necesar pentru a-şi îndeplini visul, notează click.ro.