Horoscop special: SOARELE intra in CAPRICORN. SPERANTA si LUMINA pentru zodii in lungile nopti intunecate!

Pe 21 spre 22 decembrie 2022 are loc solstitIul de iarna sau cea mai lunga noapte a anului, momentul in care Soarele isi aduna puterile si incepe sa recupereze facand zilele sa fie din nou mai lungi iar noi incepem sa realizam cu speranta ca vor veni din nou zilele calde!

21 dec. 2022, 06:08
Horoscop special: SOARELE intra in CAPRICORN. SPERANTA si LUMINA pentru zodii in lungile nopti intunecate!

Horoscop special: Iata mesajul pentru zodii al energiei solstitiului de iarna si al sezonului Capricorn 2022-2023!

BERBEC

Exista domenii sau subiecte pe care te-ai simtit oarecum blocat in ultimul timp. Pe masura ce se prezinta aceste energii noi spre tine, vei avea de lucrat la un plan superior pentru a duce lucrurile mai departe, depasind obstacolele anterioare. Desi nu este asa de simplu precum ai dori sa fie, tu esti capabil de munca sustinuta si de a reusi orice iti pui in minte. Deci nu te teme sa te eliberezi oricand de orice limitare sau rutina si mergi pe o noua directie daca asta este calea pentru binele tau.

Horoscop Crăciun 2022, de Mihai Voropchievici. Perioada de reconectivitate cu Divinitatea. Zodiile de pământ dau de greu!

Horoscop special TAUR

Fiind Taur, tu esti intotdeauna un pic prea incapatanat si aceasta caracteristica ajunge sa iti stea in calea progresului. Aceste noi energii aduse de portalul solstitiului de iarna iti vor reaminti ca uneori este necesar compromisul. Poate ca ce trebuie sa faci acum este sa te gandesti cum sa faci ca lucrurile sa functioneze in continuare nu doar pentru tine dar si pentru cineva apropiat tie. Iar acest proces este o provocare in sine dar iti va aduce mari satisfactii daca vei reusi.

GEMENI

Se pare ca ai fost cam plictisit in ultimul timp si se vede. Dinamizarea actualei tale vieti in contact cu noile energii aduse de portalul solstitului de iarna nu va fi ceva usor dar se simte ca fiind ceva necesar. Fa tot ce poti mai bine sa incerci lucruri noi, idei noi, situatii noi, abordari noi. Doar pentru ca este putin inconfortabil fata de ce stii deja nu inseamna ca nu esti capabil sa treci prin asta, iar recompensele vor fi pe masura.

Solstitiul de iarna 2022. La ce sa ne asteptam in cea mai intunecata zi a anului? Ce ritual sa faci in 21 decembrie!

RAC
Noile energii aduse de portalul solstitiului de iarna te poate forta, spre binele tau, sa ajungi la pace cu ceva ce ai considerat ca este dureros pentru tine. Inceteaza sa incerci sa impresionezi oamenii din preajma ta in detrimental respectului de sine si fa lucrurile pe care simti din toata inima ca vrei sa le faci. O asemenea schimbare de paradigma nu este comoda pentru tine. Insa doar tu iti traiesti viata si la capatul zilei tu trebuie sa simti fericirea. Daca nu simti, e nevoie sa faci anumite schimbari.

Citeste continuarea horoscop special  pe SFATULPARINTILOR. RO.