Horoscop rune 10-16 aprilie 2023. Mihai Voropchievici vine cu vești bune pentru o parte din zodii

Maestrul runelor Mihai Voropchievici face previziuni pentru săptămân următoare. Iată ce zodii vor avea noroc.

08 apr. 2023, 15:16
Horoscop rune 10-16 aprilie 2023. Mihai Voropchievici vine cu vești bune pentru o parte din zodii

Horoscop rune 10-16 aprilie. Mihai Voropchievici a făcut predicții astrologice pentru săptămâna care urmează, pentru fanatik.ro. Astrologul are vești bune pentru fiecare nativ, de care trebuie să țină cont.

Mihai Voropchievici are vești bune pentru zodii

Runele le șoptesc Berbecilor că trebuie să fie răbdători. Nu trebuie să forțeze mâna norocului, pentru că surprizele vin doar pentru cei care știu să aștepte.

Taurii vor primi vești bune. Au ocazia de a primi un cadou sau o sumă importantă de bani. Runa le oferă cea mai bună prognoză.

Gemenii primesc o atenționare. Trebuie să abordeze diferit toate probleme care sunt în interesul lor. Nu a foarte greu, doar că lor, în general, nu prea le plac schimbările. Totul va fi bine dacă se raportează altfel la necazurile pe care le au.

Racii care au deja venituri mari sunt aproape de a se muta din casă sau de la locul de muncă. Vor acționa cu cap într-o problemă care îi preocupă. Trebuie să fie atenți pentru că schimbarea locului de muncă implică riscuri.

Citește și: Mihai Voropchievici, maestrul runelor, a pus detectorul de miciuni pe zodii: Cine este Pinocchio

În cazul Leilor se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Traiul lor de zi cu zi se va schimba radical. Pot rezolva lucruri pe plan amoros sau pe plan financiar, sau chiar și problemele de sănătate.

O suită de schimbări apar în viața Fecioarelor. Dacă a intervenit ceva bun la locul de muncă, reversul poate fi un timp de muncă mai scurt sau o mărire de salariu. Efectele muncii se reflectă în câștigurile ulterioare.

Balanțele au certitudinea că cineva care se gândește intens la ele, cineva care le agreează, le va trimite un cadou excepțional. Asta le va ajuta să obțină ceva ce și-au dorit de mult. Asta le bucură pe Balanțe, pentru că în general nu au parte de beneficii, dar săptămâna viitoare le aduce surprize.

Scorpionii vor avea parte de super câștiguri în perioada 10-16 aprilie, pentru că îl au pe Wunjo. Vor câștiga pe toate planurile, indiferent de ceea ce și-au propus să facă.

Citește și: Zodii de care ar fi mai bine să te ferești. Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cei mai mincinoși nativi

Săgetătorii sunt atenționați de rune să fie extrem de prudenți, atât în relațiile cu ceilalți, cât și la cumpărături. E o avertizare extrem de serioasă și, oricât de norocoși ar fi, trebuie să o ia în considerare.

Truditorii zodiacului, Capricornii, vor avea parte de o dispută.Sunt nemulțumiți de anumite chestii și vor să clarifice niște lucruri neapărat. Nu vor accepta explicații ambigue. Vor ca totul să fie clar.

Vărsătorii se îndrăgostesc iremediabil. Apare ceva nou, incitant, o dragoste nouă și pasională. Cupidon are surprize mari pentru acești nativi.

Peștii trebuie să fie gata oricând să-și facă bagajele. În săptămâna 10-16 aprilie, astrele prevestesc o călătorie pentru aceștia. Nativii au ocazia de a ieși din monotonie.