Horoscop rune 11-18 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici. Vunjo pentru Fecioare, fertilitate şi belşug pentru Balanţe

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada 11 iulie - 17 iulie 2022. Citeşte previziunile pentru fiecare.

10 iul. 2022, 14:04
Horoscop rune 11-18 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici. Vunjo pentru Fecioare, fertilitate şi belşug pentru Balanţe

Horoscop rune 11 iulie – 17 iulie 2022. Mihai Voropchievici: „Va fi un adevărat uragan. Zodia pregătită să se ciondănească cu toți”. Mihai Vorpochievici a început cu horoscopul runei pentru România pentru luna iulie. Runa pentru România în luna iulie: ceva nou, pasional, pentru țara noastră. S-ar putea ca noi toți să avem mai multă înțelegere unul față de altul. Dragostea față de aproapele tău conduce la lucruri bune, nu la rele. Haideți să nu ne mai instigăm și să ne iubim ca frații.

Horoscop special. Se schimbă totul, 7 nativi vor avea parte de cea mai frumoasă perioadă a vieții lor

Horoscop rune 11-18 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec
Berbecii trebuie să-și consolideze poziția acasă și în societate. Este o săptămână în care trebuie să arate cine sunt.

Horoscop rune 11-18 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurul, în săptămâna 11-18 iulie 2022, trebuie să adopte o altă tactică, o altă optică în abordarea tuturor problemelor, pentru că nu au duc la un rezultat bun. Trebuie să schimbe tactica.

Horoscop rune 11-18 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
În săptămâna 11-18 iulie 2022, Gemenii sunt pregătiți să se certe cu toți. Au bătălii furtunoase. Sfatul runei este să rămână calmi, pentru că totul se va rezolva.

Horoscop rune 11-18 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac
Racii au un mesaj dublu. Să se relaxeze și să nu-și mai facă griji de starea de sănătate a apropiaților. Cei care sunt mai grijulii, să se mai relaxeze.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscop rune 11-18 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Leii trebuie să fie puternici și forțoși. Să aibă tărie și să treacă este unele neplăceri. Forță și putere.

Horoscop rune 11-18 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Vunjo pentru Fecioare. Săptămâna 11-18 iulie 2022 este o săptămână de aur. Au călărețul câștigător. Să fie siguri de câștiguri.

Horoscop rune 11-18 iulie 2022, cu Mihai Voropchievicipentru Balanţă
Balanţele se pune pe îndrăgosteală. Fertilitate și belșug pentru Balanțe. Peste puțin timp dorințele vor deveni realitate.

Horoscop rune 11-18 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Scorpionul stă pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Să fie prudenți.

Horoscop Urania 9-15 iulie 2022. Luna Plină în Capricorn vine cu energia încheierilor. Ce capitol va încheia fiecare semn zodiacal
Horoscop rune 11-18 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător
O veste frumoasă pentru Săgetători. Să lase grijile și problemele în urmă. Să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună.

Horoscop rune 11-18 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Capricornii susțin o bătălie. O mică bătălie, dar nu trebuie să fie îngrijorați. Ei sunt convinși că trebuie să câștige.

Horoscop rune 11-18 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător
Vărsătorii pot găsi rezolvarea tuturor problemelor, doar dacă fac un consiliu de familie. Ei sunt cam visători.

Horoscop rune 11-18 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti
Peştii se cam grăbesc și dacă nu au răbdare mâna norocului nu poate fi forțată. Să nu-și dorească azi, ce trebuie să fie pentru mâine. Deci, răbdare pentru Pești.

Sursa: antena3.ro