Horoscop rune 12 aprilie 2024. GEBO, runa cadourilor, vizitează o zodie. Atenţie la BERKANA, rună inversată!

Inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris, cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

12 apr. 2024, 06:05
Horoscop rune 12 aprilie 2024. GEBO, runa cadourilor, vizitează o zodie. Atenţie la BERKANA, rună inversată!

Horoscop rune 12 aprilie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru vineri 12 aprilie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop WEEKEND 12-14 aprilie 2024. Decizii hotărâtoare în amor. Relaţiile constau din a da şi a primi
De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestea, iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Berkana (inversata): Poate sa existe o incetinire a unui progres sau a unei cresteri. Recoltele pot sta pe loc, afacerile si profiturile la fel. Nu e momentul potrivit pentru noi actiuni. Fereste-te de oamenii care nu sunt sinceri. Investitiile riscante trebuie amanate, mentine-te in zona sigura si profitabila pe care o stapanesti. Berkana este runa fertilitatii si cresterii fizice si mentale.

Horoscop aprilie 2024. Patru zodii care ar trebui să-și păzească spatele în a doua lună de primăvară

Horoscop rune 12 aprilie 2024 pentru TAUR
Runa etalata – Ehwaz: O situatie curenta iti poate aduce ceva nou in viata. Poti iesi la intalnire cu oameni noi, poti dezvolta o abordare fundamental diferita a vietii si relatiilor, poti sa schimbi o locatie, poti merge undeva nou. Fiecare situatie promite o schimbare gradata spre mai bine ; se dezvolta idei noi, se imbunatatesc relatiile cu oamenii. Fii pregatit pentru schimbare pentru ca este favorabila.

Horoscop rune 12 aprilie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – GEBO: Runa Gebo inseamna cadou, si ca orice cadou, mesajul runei poate fi inteles pe multe niveluri. Cadourile sunt in general lucruri pozitive, atat pentru cel ce da cat si pentru cel ce primeste. In multe culturi totusi, cadourile si favorurile poarta cu ele si obligatia de a raspunde inapoi intr-un fel similar. De aceea, in acest caz, aceasta runa este un simbol ca prin cadou se intareste o prietenie, o casnicie, o alianta sau orice legatura intre oameni sau organizatii. Gebo este o runa puternica ce transmite ca uniunile tale sunt la fel de puternice. Mai mult, aceasta runa nu este reversibila, exact ca si prieteniile adevarate care nu pot fi destramate usor sau deloc.

Horoscop rune 12 aprilie 2024 pentru RAC
Runa etalata – ISA (cu fata in sus). Runa sugereaza ca ar fi bine sa faci o pauza si sa gandesti in loc sa te duci buluc inainte spre orice aranjamente financiare. Trebuie sa cauti claritate pe orice nu esti sigur. Poate este momentul sa fii rabdator si sa mai astepti, decat daca nu e absolut necesar sa faci lucruri acum. Rabdarea este ceruta si necesara.

Horoscop rune 12 aprilie 2024 pentru LEU
Runa etalata – KENAZ. Semnificatie DESCHIDERE. Focul de regula simbolizeaza emotii si pasiuni intense. Cu toate acestea, runa iti reaminteste ca pasiunea, ca orice altceva, are doua fete. Pasiunea excesiva poate duce la obsesie distructiva dar pe partea sa pozitiva poate duce la creativitate. O claritate a intentiei in atitudinea ta este necesara acum, ca sa eviti sa cazi in partea negativa a pasiunii tale. In zona relatiilor, runa Kano anunta  deschidere reciproca mutuala. Faclia intelegerii este aprinsa din nou pentru amandoi iar puterea creativa a unui asemenea foc poate sa duca la mari realizari si constientizari.

Horoscop rune 12 aprilie 2024 pentru FECIOARA
Runa etalata – Othila: Othila reprezinta proprietatea sau posesiunile personale. De asemenea, poate fi simbolul mostenirilor si valorilor dupa care iti conduci viata, sau chiar simbolul unor posesiuni fizice. Poate fi ceva ce are legatura cu casa ta, familia ta, securitatea casei si familiei tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.