Horoscop WEEKEND 12-14 aprilie 2024. Decizii hotărâtoare în amor. Relaţiile constau din a da şi a primi

Poate fi momentul propice pentru ca noi sa aflam daca persoana de care suntem interesati sau alaturi de care formam un cuplu ne face fericiti sau nu.

11 apr. 2024, 23:57
Horoscop WEEKEND 12-14 aprilie 2024. Decizii hotărâtoare în amor. Relaţiile constau din a da şi a primi

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 12-14 aprilie 2024, scaldat de influente astrale majore. Luna in Gemeni se leaga de Venus cea iubareata si aduce in viata noastra dorinta de a ne face ordine in relatii. E nevoie de mai multa claritate pentru a sti exact cum stam. Poate fi momentul propice pentru ca noi sa aflam daca persoana de care suntem interesati sau alaturi de care formam un cuplu ne face fericiti sau nu.

Horoscop aprilie 2024. Patru zodii care ar trebui să-și păzească spatele în a doua lună de primăvară
Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Esti gata sa te indragostesti de la inceput, draga Berbec! Indragostit de viata, indragostit de cineva, indragostit de o noua idee creativa care te face sa vibrezi. Si chiar ai nevoie de asta ca de apa ! Lumea ta se inchide in jurul tau, sufocand viata din tine cu toata aceasta presiune de a te conforma. Este presiunea mediului si a oamenilor intre care esti ? Este o prietenie toxica ? Insa un peste nu poate supravietui pe un teren uscat asa de mult timp, indiferent cate reguli are de urmat. Asa ca spune-le ce simti sa le spui si urmeaza-ti inima. Aceasta eclipsa semnaleaza startul unei fericiri mai mari in viata ta.

Horoscop special: Mercur retrograd în inima Soarelui, trei zodii încep ”purificarea” vieții!

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Dragul si bietul de tine, cine s-ar fi gandit ? Tu iti faci datorita, muncesti, dormi, iar muncesti si mai mult dar lupti intr-o batalie nedreapta pe care o si pierzi. Inamicul tau sta ascuns, refuzand sa iasa la lumina si sa lupte cinstit ! Daca ai capitulat pe altarul sacrificiului zilnic fara de sfarsit, nu o face. Aceasta eclipsa iti da seva si forta vietii la munca, la rutina zilnica si la stilul tau de viata general. Ajutorul Universului este pe drum !

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Acest weekend se anunta mai relaxat in amor decat cel anterior si asta iti va putea usura tensiunile interioare adunate peste saptamana si sa iti permita tie si partenerului sa discutati despre aspecte cheie intr-un mod detasat, fara ca bagajul de emotii sa complice inutil lucrurile. Indiferent care este statusul relatiei tale de dragoste, spune foarte clar ceea ce doresti sa spui, altfel esti predispus la neintelegeri, interpretari, suspiciuni. Fii insa atent cum spui. Evita tonul ridicat si mai ales cuvintele incarcate de o energie care poate rani. Tonul face muzica. “Nu este lipsa iubirii ci lipsa prieteniei dintre parteneri care duce la casnicii nefericite.” ― Friedrich Nietzsche

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Relatiile constau din a da si a primi, dar acum poti simti ca tu faci cea mai mare parte a daruitului cand vine vorba de relatia de cuplu sau de un nou interes amoros. Tu oricum poti fi extrem de generos fara mari eforturi si e simplu ca altii sa profite de asta chiar fara sa intentioneze sa te raneasca. De aceea e sanatos sa setezi granite in timp ce continui sa simti iubirea si sa faci ceea ce simti ca vrei sa faci dar fara frustrare. Daca acesta a fost un stres al tau de ceva vreme, nu te simti vinovat sa il discuti. Daca vrei sa fii fericit chiar e necesar sa clarifici ce ai pe inima. Ai incredere ca persoana pe care o iubesti va dori sa fie totul bine intre voi…doar de aceea o iubesti, nu ? “A fi iubit profund de cineva iti da putere in timp de a iubi tu profund iti da curaj” – Lao Tzu

Mai multe detalii pe sfatulparintilor.ro