Horoscop RUNE 15-21 august 2022. Belşug pentru o zodie, cumpănă pentru alta. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 15-21 august 2022. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

14 aug. 2022, 22:31
Horoscop RUNE 15-21 august 2022. Belşug pentru o zodie, cumpănă pentru alta. Noutati de la pietrele mistice!

Horoscop RUNE 15-21 august 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Horoscop RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – KENAZ (cu fata in jos). Lucrurile pe care le ai de invatat ca sa progresezi in calatoria ta, vor aparea cand vei fi pregatit pentru ele. Mentine-ti increderea ca totul va fi mai luminos in viitor chiar daca pe moment ti se pare ca este cam innorat.

Zodiac CHINEZESC 15-21 august 2022. Săptămâna paşilor îndrăzneţi! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Mannaz : Nu astepta ca sa iti revendici destinul. Ca sa fii o fiinta spirituala, trebuie sa te armonizezi si sa iti echilibrezi mintea, corpul si spiritul. Accepta totul, si bine si rau deopotriva, pentru ca fiecare experienta te va invata ce e viata. Invata toate lectiile si vei merge mai departe avansand frumos.

Horoscop special. Urmează 3 luni extraordinare pentru 5 zodii. Cine sunt favorizaţii toamnei 2022

Horoscop RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – PERTH : Perth este runa sansei si a pariurilor. Arunca zarurile si lasa-te pe mana sortii. A paria este un mod placut sa depasesti perioadele de noapte…cat timp este un pariu fara pericole. Jocurile de noroc si sansa au perspective ce sunt ascunse de noi, asa cum Perth semnifica si secrete necunoscute. Runa simbolizeaza si transmite distractie si abandon salbatic dar fii cu grija pentru ca este si runa misterului si a rezultatelor finale neasteptate. Nu poti pierde daca nu joci, dar nici nu castigi mereu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.