Zodiac CHINEZESC 15-21 august 2022. Săptămâna paşilor îndrăzneţi! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Inceputul saptamanii este favorabil activitatilor profesionala. Este chiar idicat sa-ti programezi toate intalnirile de afaceri in prima parte a saptamanii.

14 aug. 2022, 22:15
Zodiac CHINEZESC 15-21 august 2022. Săptămâna paşilor îndrăzneţi! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 15-21 august 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Ai o atitudine de responsabilitate asupra actiunilor tale, dar din cand in cand iti place si sa te plangi ca totul ti se intampla numai tie. Ai grija cum iti alegi pasii. In dragoste, romantismul pluteste in aer. Profita la maximum de acest context astral si fii mai sociabil. Daca esti singur, sunt sanse sa iti intalnesti jumatatea.
Ciocnirea dintre luna Maimuței și anul Tigrului
Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

E posibil sa ai o multime de intrebari, dar numai asa poti afla ce se intampla. Daca ai de semnat niste angajamente de ordin profesional, cel mai bine este sa astepti a doua parte a saptamanii. In plan personal, daca esti singur, cineva din anturajul tau ti-ar putea face cunostinta cu o persoana atractiva. Incearca, totusi, sa nu te arati prea emotionat.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Inceputul saptamanii este favorabil activitatilor profesionala. Este chiar idicat sa-ti programezi toate intalnirile de afaceri in prima parte a saptamanii. Lasa-ti sfarsitul saptamanii pentru amor. Daca esti singur, atentie la intalnirile superficiale. Nu pierde vremea cu oameni care nu ti se potrivesc deloc.
Care este lecţia de viaţă a fiecărei zodii. Ce trebuie să schimbe la el fiecare semn zodiacal ca să aibă relaţii armonioase cu cei din jur
Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Saptamana poate incepe mai dificil, cu refuzuri in anumite sfere, dar nu trebuie sa te dai batut. Incearca de mai multe ori, pana cand vei primi raspunsul pe care il cauti. La serviciu, atentie la munca celorlalti. Este posibil sa ai tu de facut corecturile. Weekend-ul se anunta romantic pentru cupluri. Insa, daca esti singur, ai o lista de “asteptare” pe care o poti revizui. Poate cineva merita, totusi, interesul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.