Horoscop rune 16-23 mai 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte doar de noroc și cadouri!

Mihai Voropchievici a venit cu horoscopul runelor pentru săptămâna care urmează. Celebrul numerolog a explicat cu ce surpriye vor veni runele în perioada 16-23 mai.

15 mai 2021, 22:02
Horoscop rune 16-23 mai 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte doar de noroc și cadouri!

Horoscop rune 16-23 mai 2021, cu Mihai Voropchievici. Iată ce spun runele despre zodia ta. Vezi ce peripeții te așteaptă în această săptămână.

Horoscop rune 16-23 mai 2021, cu Mihai Voropchievici.

Horoscop rune pentru Berbec
Fertilitate și belșug. Vise împlinite în scurt timp. Dacă vreți copii, acum e momentul…

Horoscop rune  pentru Taur
Taurii care sunt mai liniștiți trebuie să acționeze ceva mai mult. Fiți pregătiți pentru schimbări majore!

Horoscop rune pentru Gemeni
Gemenii s-au săturat de muncă și au chef de plimbare. Aveți parte de călătorii, dar aveți grijă să aveți tot ce vă trebuie în bagaj. Verificați ușa la plecare!

Horoscop rune  pentru Rac
Peste Raci vine norocul dar și multe daruri – de la prieteni sau partener.

Horoscop rune pentru Leu
Leii trebuie să își analizeze un pic viața și să își sbilească noi obiective! Să își consolideze poziția – la muncă, dar și acasă.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu mai 2021. Zodia care va înflori de Paşte. Anul acesta Eclipsele au loc pe axa banilor
Horoscop rune pentru Fecioară
Trebuie să aveți o răbdare mai de fier săptămâna aceasta! Nu vă forțați norocul.

Citește continuarea aici.

Horoscop Urania 15-21 mai 2021. Principalul eveniment astrologic al săptămânii 15-21 mai 2021 este intrarea Soarelui în Gemeni. Acest fenomen îmbunătăţeşte comunicarea, amplifică dorinţa de acţiune şi scoate la iveală informaţii ascunse. Citeşte horoscopul complet al Uraniei pe www.libertatea.ro

Între 17 mai și sfârșitul zilei de 19 mai, Berbecii vor simți nevoia să evadeze din cotidian, să petreacă, să se destindă și să se dedice unor activități plăcute, cât mai dinamice, cât mai solicitante tocmai pentru a se concentra pe aceste chemări și a uita stresul zilelor anterioare. Între 20 și 21 mai, echilibru și la locul de muncă, unde va fi nevoie de răbdare și îngăduință pentru a face față sarcinilor de serviciu.

În seara zilei de 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, pe care o va traversa până pe 21 iunie. În acest răstimp, el se va plasa în sectorul comunicării, căruia îi va acorda un loc aparte în ansamblul trăirilor și provocărilor astrale ale momentului.

Citește continuarea aici.