Horoscop Urania 15-21 mai 2021. Intrarea Soarelui în Gemeni îmbunătăţeşte comunicarea, amplifică dorinţa de acţiune şi scoate la iveală informaţii ascunse

Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 15 - 21 mai 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie, realizate de Urania.

14 mai 2021, 13:13
Horoscop Urania 15-21 mai 2021. Intrarea Soarelui în Gemeni îmbunătăţeşte comunicarea, amplifică dorinţa de acţiune şi scoate la iveală informaţii ascunse

Horoscop Urania 15-21 mai 2021. Principalul eveniment astrologic al săptămânii 15-21 mai 2021 este intrarea Soarelui în Gemeni. Acest fenomen îmbunătăţeşte comunicarea, amplifică dorinţa de acţiune şi scoate la iveală informaţii ascunse. Citeşte horoscopul complet al Uraniei pe www.libertatea.ro

Horoscop Urania 15-21 mai 2021 BERBEC

Între 17 mai și sfârșitul zilei de 19 mai, Berbecii vor simți nevoia să evadeze din cotidian, să petreacă, să se destindă și să se dedice unor activități plăcute, cât mai dinamice, cât mai solicitante tocmai pentru a se concentra pe aceste chemări și a uita stresul zilelor anterioare. Între 20 și 21 mai, echilibru și la locul de muncă, unde va fi nevoie de răbdare și îngăduință pentru a face față sarcinilor de serviciu.

În seara zilei de 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor, pe care o va traversa până pe 21 iunie. În acest răstimp, el se va plasa în sectorul comunicării, căruia îi va acorda un loc aparte în ansamblul trăirilor și provocărilor astrale ale momentului.

Citeste si Horoscop Cassandra 15-16 mai. Se umplu conturile, noroc chior pentru multe zodii

Horoscop Urania 15-21 mai 2021 TAUR

Între 15 și 17 mai după-amiaza, Taurii vor fi greu de împăcat dacă ceva i-a supărat într-un dialog, într-o ședință sau într-o abordare mediatică. Tendința generală este de replică de-a dreptul brutală, de răspuns categoric, fără menajamente, utilizat poate și ca o strategie pentru a le da celor care i-au „atacat” un mesaj de intoleranță.

Între 20 și 21 mai, activități recreative abordate cu prudență fie pentru a nu-și cheltui banii, fie pentru a nu-și cheltui energia. Aceste persoane vor avea nevoie de liniște, de distanţare de factorii care le pot tulbura echilibrul. În seara zilei de 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și, până pe 21 iunie, se va afla în sectorul banilor câștigați prin muncă proprie sau prin valorificarea unor îndemânări, abilități. Răstimpul le va permite să discute cu persoanele îndreptățite să le furnizeze informații și explicații credibile ori cu care pot pune bazele unei colaborări.

Horoscop Urania 15-21 mai 2021 GEMENI

Între 15 și 17 mai după-amiaza, constatări care nu vor liniști sau nu vor mulțumi; dimpotrivă, în sectorul banilor, nativii vor înțelege că se impune un strop de moderație sau mai mult spirit de conservare a banilor și a bunurilor. Între 17 mai, după ora 15:44, și sfârșitul zilei de 19 mai, fel de a vorbi și aborda niște teme de dialog sau de dezbatare colectivă în chip autoritar. Gemenii vor dori ca vocea și punctul lor de vedere să se facă auzite, ca opinia lor să fie luată în seamă și nu vor fi deloc mulțumiți dacă vor fi marginalizați sau tratați cu condescendență.

Citeste si Horoscop WEEKEND 14-16 mai 2021. Cum ne influenteaza Luna in Rac

Dorință de afirmare într-un context public (ședință, conferință, congres, consultări, întruniri, dezbateri publice). În seara zilei de 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va accentua trăsăturile specifice zodiei: minte rapidă, veselie, degajare, receptivitate, pricepere sau îndemânare. Într-un plan social, Soarele va accentua nevoia de relații, de comunicare, de deplasare, de negociere.

Horoscop Urania 15-21 mai 2021 RAC

Între 15 și 17 mai după-amiaza, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal multă sensibilitate și capacitate intuitivă. Nota generală va fi de (extra)senzorialitate, ceea ce le va fi de folos Racilor pentru a primi, pe căi mai mult sau mai puțin convenționale, informații, revelații sau pentru a extrage, pe baza unei cunoașteri subtile, elementele, mai greu de identificat cu instrumentele rațiunii, ale logicii și ale cerebralității, care definesc un om sau un fapt de viață.

Între 17 mai, după ora 15:44, și sfârșitul zilei de 19 mai, confruntări cu niște repere rigide care vin dinspre legi ori care decurg din rigorile unei activități profitabile, dar care nu poate fi, pentru moment, transformată în beneficiu (plata dividendelor, atribuirea de cote- părți, dobânzi). În seara zilei de 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va dezvălui laturile ascunse ale unor mecanisme de viață intuite, dar insuficient conștientizate până în prezent (revelație, limpezire).

Citeşte continuarea pe www.libertatea.ro