Horoscop rune 16 septembrie 2023. LAGUZ aduce un val de oportunităţi

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

16 sept. 2023, 07:23
Horoscop rune 16 septembrie 2023. LAGUZ aduce un val de oportunităţi

Horoscop rune 16 septembrie 2023. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru sambata 16 septembrie 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscop Urania 16-22 septembrie 2023. Mercur revine în mers direct. Situaţiile tulburi se limpezesc, iar avalanşa de emoţii va fi gestionată mult mai uşor
Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 16 septembrie 2023 pentru BERBEC
Runa etalata – Inguz: Ing este unul dintre numele zeului norvegian al agriculturii, Freyr. Legenda spune ca Freyr calatoreste in jurul pamantului intr-un car, daruind oamenilor fericire si fertilitate. De aceea, simbolul aceste rune este relatia profunda a oamenilor cu Pamantul, iar indemnul este sa petreci mai mult timp in natura.

Horoscop rune 16 septembrie 2023 pentru TAUR
Runa etalata – Laguz: Ca un val care poarta o corabie vikinga spre un tarm indepartat, Laguz reprezinta oportunitatile infinite ale apei. In nord, Laguz reprezinta puterea salbatica a oceanului care, daca nu este respectat poate aduce distrugere si moarte. Laguz vorbeste despre fricile primordiale, insecuritatile care te fac sa te indoiesti de anumite oportunitati. In nord, oceanul poate contine secrete, comori, promisiuni, dar si pericole. Oceanul este viata, moarte si arata cat de insignifiant este omul in fata naturii.

Citeste si Horoscop bani Camelia Pătrășcanu. Ce zodii se scaldă în lux și opulență. Sumele curg în râuri pentru acești nativi

Horoscop rune 16 septembrie 2023 pentru GEMENI
Runa etalata – Perth : Iata un sfat de la aceasta runa: dorinta de a rezolva si solutiona totul nu duce mereu la ceva bun. Realizeaza-ti pozitia intr-un moment atemporal, in care nu exista trecut si nici viitor, ca sa ramai in aici si acum. Doar aici poti sti sigur ca totul este in ordine. Doar de aici poti accesa viitorul. Acest moment nu dureaza mult dar este necesar. Este bine sa existe in viata ta putina nesiguranta ca sa nu te mai ascunzi intr-un trecut neproductiv. Acum, cand un nou viitor se naste, te vei bucura de un nou stil de viata. Nu forta acest proces, dar nici nu interfera cu el.

Horoscop RUNE pentru RAC

Runa etalata – Raido : Daca exista oameni care te saboteaza, fa un pas in spate. Poate ca ei te infricoseaza si iti sugereaza ca o anumita cale nu e pentru tine, desi tu simti ca este. Incearca sa opresti aceste voci si nu intra in polemica cu ele, ci doar mergi mai departe. Vei fi suparat daca te lasi influentat de ei. Poate ca astepti sa se intample ceva neasteptat, ceva nou si ceva necunoscut si asa si va fi, dar pentru asta trebuie sa tii de calea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.