Horoscop bani Camelia Pătrășcanu. Ce zodii se scaldă în lux și opulență. Sumele curg în râuri pentru acești nativi

Horoscop bani Camelia Pătrășcanu. Următoarea perioadă se dovedește a fi una fabuloasă pentru unii dintre nativi. Banii parcă sunt atrași de ei ca de un magnet , iar lucrurile decurg exact așa cum au visat.

15 sept. 2023, 19:28
Horoscop bani Camelia Pătrășcanu. Ce zodii se scaldă în lux și opulență. Sumele curg în râuri pentru acești nativi
Camelia Pătrășcanu

Horoscop bani Camelia Pătrășcanu. Nativii vor avea parte de câteva zile extraordinare, mai ales acum, odată ce Mercur a ieșit din Retrograd. Pentru unele dintre zodii banii vor curge, iar îmbogățirea se va petrece peste noapte.

Camelia Pătrăscanu dezvăluie care sunt semnele zodiacale care vor beneficia de ajutor Divin și care se simt cu adevărat binecuvântate pe parcursul următoarelor zile. Celebra astroloagă a făcut o trecere în revistă a modului în care vor fi influențate toate zodiile și a felului în care astrele au grijă de noi.

Citește și: Punctele vulnerabile ale fiecărei zodii! Camelia Pătrășcanu dezvăluie trăsăturile fiecărui nativ

„Pentru Berbeci, munca este foarte importantă. Sunt avangardiști de felul lor. Sunt întotdeauna cu un pas înainte. Au mereu idei originale, pe care le pun în practică. Sunt interesați să obțină repede bani, nu le place să stea să aștepte. Riscă și tocmai de aceea pot pierde bani. De asemenea, trebuie să fie atenți la alianțe, la aliați. Pot pierde bani pe mâna altora.

Pentru Tauri, banii pot veni ușor și vor să îi facă ușor, în general prin muncă plăcută, prin ceva care li se potrivește foarte bine. Țin la calitatea vieții și nu vor să se chinuie. Pot câștiga bani din diverse îndemânări. Pot pierde bani din neglijență juridică. Nu sunt atenți poate la acte.

Pentru Gemeni, atenția vizavi de bani e subliniată, chiar sunt zgârciți. Țin la banii pe care îi câștigă și știu să îi adune. Ajung la un moment dat să aibă sume mari de bani. E bine să fie riguroși cu investițiile, nu prea dau cu împrumut. Nu riscă să facă investiții proaste. Pot pierde bani dacă rămân tributari unui anumit mecanism care a avut succes cândva, dar acel mecanism nu mai funcționează.

Pentru Raci: pot strânge avere în timp, nu dintr-odată! Pot strânge avere și se bucură de averea lor. E adevărat, în general sunt considerați economi, zgârciți. Când nu își oferă niște plăceri e pentru a vedea că nu scade pușculița. Au șanse să atingă bogăția mai ales în a doua jumătate a vieții.

Leii obțin bani din munca în echipă. Sunt mai spornici când lucrează alături de alții, nu când sunt singuri. Într-un mecanism fiannciar au nevoie de echipă și echipa le aduce bani. Riscul vine de la faptul că se pot împrăștia în prea multe zone, inițiază prea multe proiecte.

Fecioarele lucrează foarte bine în echipă. Parteneriatele sunt cele care le ajută să își pună în valoare atuurile. Sunt ca niște bobocei care înfloresc când li se spune că e bine ce fac, cel puțin la început. Sunt atente cu banii lor și țin cont că banii lor se datorează și altora, chiar dacă ele sunt de bază. Riscurile sunt date de ruptura bruscă a unor alianțe, dacă sunt lăsate baltă și se repliază mai greu.

Balanțele știu să acumuleze bani, simt calitatea lucrurilor, sunt preocupate de bogăție, vor s-o aibă, dar alături de cineva. Nu le place să stea lângă o persoană săracă. Cât despre Scorpioni, banii pot veni ușor. La ei vin banii cel mai ușor. Nu se chinuie prea mult. Găsesc mereu mecanismele simple, operațiunile cele mai fluide prin care îi pot câștiga. În general, cam au noroc la bani. Pot face afaceri foarte diferite între ele. Se repliază repede după un eșec și pun la loc banii repede. Riscurile sunt date de lipsa chibzuinței.

Săgetătorii sunt zgârciți cu banii. Pot ajunge foarte bogați în timp. Chiar dacă sunt norocoși financiar în tinerețe, cam împrăștie banii. Le place să câștige banii prin competența lor, să muncească pentru ei, dar nu din greu.

Capricornii fac bani din ingeniozitate intelectuală. Sunt creativi, deștepți. Sunt mobili, flexibili și țin pasul cu vremurile. Pot fi inovativi, iar aceste inovații le aduc bani. Pot face bani foarte ușor cu ajutorul ingeniozității lor. Pot pierde bani din mărinimie.

Vărsătorii nu au ca preocupare banul, iar dacă devine, simt că vine în viața lor doar dacă fac ceea ce le place. De asemenea, banii pot veni și dacă fac lucruri de anvergură, acțiuni care se adresează mulțumilor, bunuri de care se bucură multă lume. Pot avea perioade multe de neplăceri financiare. Pot pierde bani din cauza lipsei consecvenței profesionale.

Peștii sunt interesați de bani și depun eforturi pentru ei. Nu spun nu dacă sunt ajutați financiar, dar în spatele ajutorului își creează mecanisme de a rezista și atunci când sprijinul se retrage. Mereu au în spate o viziune, o intuiție, un plan B.”, a explicat Camelia Pătrășcanu.

Citește și: Cum comunică zodiile! Camelia Pătrășcanu dezvăluie trăsăturile fiecărui nativ