Horoscop rune 17-23 aprilie 2023. Mihai Voropchievici anunţă ce zodii sunt binecuvântate după Paşte. Zodia protejată de WUNJO

În săptămâna cuprinsă între 17 și 23 aprilie 2023, Săptămâna Luminată, mai multe zodii vor avea parte de vești bune și de noroc în tot ce își propun. Citeşte horoscop rune 17-23 aprilie 2023. Ce vești aduce Mihai Voropchievici.

15 apr. 2023, 14:22
Horoscop rune 17-23 aprilie 2023. Mihai Voropchievici anunţă ce zodii sunt binecuvântate după Paşte. Zodia protejată de WUNJO

Horoscop rune 17-23 aprilie 2023: Mihai Voropchievici aduce, pentru FANATIK, cele mai așteptate predicții astrologice. Berbecii sunt preveniți că vor susține o mică bătălie, dar nu trebuie să fie îngrijorați. Tot ei vor câștiga în mod sigur. Au suficiente argumente și anduranță pentru a trece peste orice obstacol în perioada care urmează.

Taurii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore, cât se poate de repede, poate chiar pe 17 aprilie sau 18 aprilie 2023. Viața lor poate să cunoască ceva nou, inedit. Schimbările sunt, evident, unele benefice pentru nativii de pământ.

Horoscop rune 17-23 aprilie 2023: O parte din Gemeni, cei care nu sunt prea prevăzători, sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să fie extrem de prudenți. Trebuie să fie atenți la tot ce înseamnă hrană, aliment sau la băutură. Le poate da niște bătăi de cap orice exces.

Care sunt cele trei zodii ocrotite de Dumnezeu după Paşte. Cine scapă de probleme şi cine dă lovitura pe plan financiar

Racii trebuie să lase grijile în urmă
Racii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile care îi frământă, mai ales cele legate de trecut. Să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună decât cea precedentă.

Leii intră pe o săptămână de protecție divină. Sunt protejați de forțele superioare. Tot ce este rău, toate gândurile sau forțele negative stau departe de ei din 17 până pe 23 aprilie.

 

Fecioarele au o săptămână de dragoste. Au primit simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional. Sunt deschise să cunoască persoane noi. Inima lor va bate puternic.

Balanțele primesc un sfat foarte bun. Trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la locul de muncă.

Horoscop rune 17-23 aprilie 2023: Capricornii câștigă pe toate planurile cu Wunjo

Horoscop rune 17-23 aprilie 2023: Scorpionii au o rună care le spune că e o certitudine că o persoană care se gândește la ei le va trimite un cadou minunat. Așadar, dacă există o persoană în viața lor de la care aveau așteptări, acestea pot fi îndeplinite. Sau… cine știe, s-ar putea să fie surprinși cu un cadou fix de la cine nu sperau.

Pentru Săgetători, se anunță un adevăr important, adevăr care le poate marca sau schimba viața. Odată intrați în posesia acestui adevăr important, nativii de foc vor deveni mai puternici, mai atenți la tot ceea ce fac. Vine o schimbare mult dorită de ei.

Mihai Voropchievici, despre secretele oamenilor născuți înainte și după Paște. „Asta trebuie să facă!”

Capricornii au parte de cea mai mare surpriză în Săptămâna Luminată. Au runa succesului, Wunjo! Sunt protejați total, câștigători pe toate planurile.  Pentru ei nu există nimic negativ. Nu trebuie să mai spere că vor reuși, runa le transmite că vor avea succes 100% pe toate planurile. Forțele benefice sunt de partea lor pe toată durata celor șapte zile care vin.

Vărsătorii au două opțiuni: să își schimbe locul de muncă, să găsească unul mai bun, dar la fel de bine și cei care vor să își cumpere o locuință sau să se mute în altă chirie. Cei care nu au găsit până acum locuința potrivită lor, în Săptămâna Luminată dau de ceva pe gustul lor.

Peștii să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Previziunile lui Mihai Voropchievici pot fi urmărite și pe pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.