Horoscop rune 17-23 octombrie 2022. Mihai Voropchievici anunţă ce zodie are protecţie divină totală

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte. Nu se anunţă pe săptămână bună, mulţi merg pe pojghiţă subţire de gheaţă.

15 oct. 2022, 18:45
Horoscop rune 17-23 octombrie 2022. Mihai Voropchievici anunţă ce zodie are protecţie divină totală

Horoscop rune 17 – 23 octombrie 2022. Berbec

Berbecii primesc un sfat: să nu mai ia foc așa repede, să se relaxeze. Nu vă enervați.

Horoscop rune 17 – 23 octombrie 2022. Taur

Taurul se poate muta din casă sau de la locul de muncă. Este momentul favorabil.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Carmen Harra, previziuni pentru 2023: „Vine dezastrul, proteste uriaşe în toată lumea, prăpăd social şi în România”

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Horoscop rune 17 – 23 octombrie 2022. Gemeni

Protecție divină totală! Gemenii sunt protejați, sunt în siguranță! Este o rună fantastic de puternică.

Horoscop rune 17 – 23 octombrie 2022. Rac

Racul este un câștigător, pe toate planurile, nu doar financiar.

Horoscop rune 17 – 23 octombrie 2022. Leu

Leul va afla un adevăr extraordinar de important, care poate produce un marcaj puternic asupra lui. Îi poate schimba viața, în mai bine sau mai rău.

Horoscop rune 17 – 23 octombrie 2022. Fecioară

Fecioarele trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în societate, la locul de muncă, dar și acasă.

Zodiac CHINEZESC 17-23 octombrie 2022. Gelozii şi bani pierduţi. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Horoscop rune 17 – 23 octombrie 2022. Balanţă

Balanța este cu tensiune, o să susțină o mică bătălie.

Horoscop rune 17 – 23 octombrie 2022. Scorpion

Scorpionul trebuie să aibă răbdare multă și să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt făcute pentru cei care știu să aștepte.

Horoscop rune 17 – 23 octombrie 2022. Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o suită de schimbări majore.

Horoscop rune 17 – 23 octombrie 2022. Capricorn

Capricornul va da lovitura. Se va produce un salt calitativ în existența sa.

Horoscop rune 17 – 23 octombrie 2022. Vărsător

Fertilitate și belșug pentru Vărsători!

Horoscop rune 17 – 23 octombrie 2022. Peşti

Peștii vor găsi răspunsul tuturor problemelor, a spus Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.