Zodiac CHINEZESC 17-23 octombrie 2022. Gelozii şi bani pierduţi. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Comunicarea poate fi mai dificila la inceputul saptamanii, insa nu este cazul sa depui armele. Citeşte zodiac CHINEZESC 17-23 octombrie 2022.

15 oct. 2022, 16:53
Zodiac CHINEZESC 17-23 octombrie 2022. Gelozii şi bani pierduţi. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 17-23 octombrie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Aranjeaza-ti prioritatile. Ai tendinta sa fii haotic si sa intarzii cu toate termenele de predare. Concentreaza-te mai bine la organizarea timpului, pune-le in ordine si vei vedea ca se poate. In afaceri sau in dragoste este nevoie de o comunicarea sincera. Spune direct ce vrei, fara ocolisuri, dar cu tact. Weekend-ul se anunta stralucitor in amor! Daca esti singur, sunt sanse mari sa intalneseti o persoana speciala.

Horoscop 2023. Cele cinci zodii care vor începe bine anul viitor. Ce le aşteaptă în ianuarie

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Relatiile trebuie analizate la modul „ce poti face tu pentru mine!”, iar cand spui TU este vorba, de fapt, tot de tine! Miercuri pare o zi perfecta pentru a te ocupa de afaceri. Lasa weekend-ul pentru amor. Daca esti singur, se pare ca opusii se atrag. Fii atent la impulsivitate!

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Comunicarea poate fi mai dificila la inceputul saptamanii, insa nu este cazul sa depui armele. Concentreaza-te mai mult pe tonul vocii, pe modul in care iti expui mesajele. Daca esti singur, joi-vineri, se anunta o intalnire cu magnetism puternic. Daca esti implicat intr-o relatie, fii atent cum gestionezi gelozia.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Esti un om muncitor si responsabil. Bucura-te de orice lauda sau recunoastere. O meriti din plin. Mijlocul saptamanii poate sa fie putin mai stresant. Cand spui exact ceea ce crezi, asteapta-te ca adevarul sa nu fie apreciat. Nu toata lumea gusta aceasta abordare directa si poti ajunge la conflicte. Spre sfarsitul saptamanii, invita-ti prietenii la o masa cu bunatati. Meriti putina relaxare.

Horoscop karmic noiembrie 2022. Ultima lună de toamnă vine cu karma grea, o singură zodie are noroc

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
Esti maestru in multitasking, chiar daca resursele tale sunt limitate. Poate fi o saptamana cu realizari remarcabile. Ramai concentrat pe ceea ce conteaza cu adevarat. Invata sa mai spui si NU unor oameni care te epuizeaza. In weekend, ar fi bine sa dedici mai mult timp relaxarii sau practicarii unor hobby-uri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.