Horoscop RUNE 19 ianuarie 2023. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

19 ian. 2023, 06:06
Horoscop RUNE 19 ianuarie 2023. Mesaje din magia supranaturalului

Horoscop RUNE 19 ianuarie 2023. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop 2023. Zodii pentru care norocul le iese din cale din februarie şi nu le mai părăseşte tot anul

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru joi 19 ianuarie 2023.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscop Cristina Demetrescu: „Mercur iese din retrograd. Încep să se ascută orgoliile. Cu Lilith ne vom lupta în următoarele 9 luni”

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
Horoscop RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Ehwaz (inversata) : Atentie ca letargia sa nu fie cauza de regres si de miscari incetinite. Poti avea gandire neclara, te poti simti pierdut precum un calaret intr-o padure incetosata. Daca cineva a stat pe loc pana acum, acum se poate misca. Cineva increzator sau disponibil isi poate exprima intentii negative. Ehwaz este runa impulsului.

Horoscop RUNE 19 ianuarie 2023 pentru TAUR
Runa etalata – Hagalaz: Aparitia acestei rune poate fi un indiciu ca trebuie sa renunti la trecut. Doar prin distrugerea anumitor atasamente emotionale poti merge mai departe. Desi Hagalaz reprezinta distrugerea, ea poarta semnul renasterii.

Horoscop RUNE 19 ianuarie 2023 pentru GEMENI
Runa etalata – KENAZ. Semnificatie DESCHIDERE. Focul de regula simbolizeaza emotii si pasiuni intense. Cu toate acestea, runa iti reaminteste ca pasiunea, ca orice altceva, are doua fete. Pasiunea excesiva poate duce la obsesie distructiva dar pe partea sa pozitiva poate duce la creativitate. O claritate a intentiei in atitudinea ta este necesara acum, ca sa eviti sa cazi in partea negativa a pasiunii tale. In zona relatiilor, runa Kano anunta  deschidere reciproca mutuala. Faclia intelegerii este aprinsa din nou pentru amandoi iar puterea creativa a unui asemenea foc poate sa duca la mari realizari si constientizari.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, joi 19 ianuarie 2023. Ce ne face mai atractivi in amor azi?
Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, joi 19 ianuarie 2023. Emotiile noastre ar putea sa ne impiedice sa ne aratam adevaratul sine azi. Cand Luna danseaza in Capricorn, inimile noastre se simt inconjurate de sarma ghimpata. S-ar putea sa incercam atat de mult sa facem ceea ce trebuie, incat sa gandim prea mult. Daca reusim sa rezolvam acest conflict intern, am putea gasi o oportunitate de a arata o noua latura a noastra care pare mai sincera si mai atractiva.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Lucrurile merg bine in relatia ta. Vei experimenta o imbunatatire si mai mare daca ramaneti deschisi si va impartasiti sentimentele cele mai profunde, fara urma ego sau indoiala. Daca esti singur, ai o dispozitie sexy care te poate conduce spre escapade erotice. Atentie, insa, la alegerile pe care le faci!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Incearca sa nu-ti mai faci tot felul de scenarii in minte. Poti obosi partenerul cu aceste preocupari inutile. Relaxeaza-te putin. Concentreaza-te asupra lucrurilor pozitive din relatia ta. Daca esti singur, esti pe cale sa-ti intalnesti marea dragoste. Esti pregatit?

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Stresul din ultima perioada te-a facut sa iti pui la indoiala relatia de cuplu. Dar ar trebui sa iti dai seama ca lucrurile prin care treci tu nu sunt din vina partenerului tau si este nedrept sa-i ceri socoteala.  Daca esti singur, este timpul sa te concentrezi mai mult pe ceea ce-ti doresti cu adevarat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

 

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, joi 19 ianuarie 2023. Ce ne face sa ne indoim azi?
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, joi 19 ianuarie 2023. Ingrijorarea si indoiala s-ar putea strecura pe masura ce sensibila Luna si confuzul Neptun se confrunta pe cer. Odata ce Luna face sextil cu Saturn cel statornic, ne putem simti mai hotarati si mai capabili sa gandim mai clar. Luna paseste apoi in Capricornul serios, intarindu-ne etica de lucru.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Astazi e o zi in care te vor preocupa si domina problemele profesionale. Au aparut tot felul de situatii ce necesita atentia ta urgenta pentru solutii. Daca te simti nesigur acum, iti va fi dificil sa ai incredere in alegerile facute. Este mai bine, asadar, sa lasi deoparte azi decizii majore si sa te focusezi pe cele de importanta mai mica. Asta te ajuta sa nu faci greseli greu de corectat in viitor.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Optimismul si pozitivitatea iti marcheaza ziua. Esti gata sa te implici in orice iti aduce bucurie, sa calatoresti, sa iesi, sa te bucuri de momente minunate cu prietenii sau familia. Pot aparea unele probleme de comunicare de-a lungul zilei dar nimic de ingrijorat. Daca nu gasesti cuvintele potrivite, tine-ti vorbele pentru tine. Asta e mai preferabil decat sa intri in conflicte.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Inca te incearca sentimentul de a dori sa te ascunzi sub asternut. Ti se pare ca nimeni nu iti tine spatele. Daca simti ca traversezi o perioada dificila, cel mai bine este sa iti fii propria companie agreabila si evita oameni si situatii care te pot irita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.