Horoscop Cristina Demetrescu: „Mercur iese din retrograd. Încep să se ascută orgoliile. Cu Lilith ne vom lupta în următoarele 9 luni”

Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt previziunile pentru finalul lunii ianuarie. Mercur iese din retrograd, dar alte fenomene astrale au loc și influențează viața nativilor.

17 ian. 2023, 11:03
Horoscop Cristina Demetrescu: „Mercur iese din retrograd. Încep să se ascută orgoliile. Cu Lilith ne vom lupta în următoarele 9 luni”

Horoscop Cristina Demetrescu. Conform previziunilor, următoarele două săptămâni reprezintă „o perioadă de progres și de modernizare”. „Mercur nu mai este retrograd în zodia Gemeni. În luna ianuarie se opresc toate retrogradările, Marte, Mercur și Uranus, motiv pentru care ne putem organiza mai bine. Se potolesc încurcăturile, conflictele, accidentele, chiar și virozele. Se domolește perioada cu foarte multe probleme și încurcături”, a dezvăluit Cristina Demetrescu în emisiunea Vorbește lumea.

Pentru că Lilith a intrat în zodia Leu, apar probleme ce țin de mândrie, relațiile de dragoste pot fi afectate de orgoliu și voința va fi slăbită.

„Încep să se ascută orgoliile. Cu Lilith ne vom lupta în următoarele 9 luni”, a explicat Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu, previziuni pentru fiecare nativ în parte
Berbec
Berbecul se află într-o etapă unică, în care viața sa poate lua o altă întorsătură: să-și găsească pasiuni noi, să cunoască alți oameni și să se integreze în grupuri diferite. Își poate găsi dragostea, dar și un îndrumător sau pot deveni chiar el lider.

Taur
Taurii au parte de provocări noi în plan profesional. Pot face pași importanți pentru viitor. Este foarte important să profite de urma acestui moment. Viața de familie, în schimb, va avea de suferit.

Horoscop Cristina Demetrescu Gemeni
Gemenii trebuie să înțeleagă împotriva a ce trebuie să se lupte și ce ar trebui să lase să treacă pe lângă ei. Situațiile ar trebui să fie înțelese în profunzime.

Rac
Unii Raci vor avea o perioadă interesantă, plină de descoperiri, în timp ce aceea care nu înțeleg că viața nu constă doar în lucruri materiale vor consuma mult mai multă energie, mai ales dacă vor să-și rezolve singuri problemele.

Horoscop 2023. Zodii pentru care norocul le iese din cale din februarie şi nu le mai părăseşte tot anul
Leu
Relațiile Leului vor avea suferit. Vor și puși față-n față cu situații mai neplăcute. Nu mai rezonează cu partenerul, vor avea o atitudine radicală.

Fecioară
Fecioarele vor face mai multe vizite la doctor pentru a primi un diagnostic. De asemenea, muncesc foarte mult din dorința de a evolua.

Balanță
Pentru Balanțe apare sentimente noi, dar care le vor pune în situații complexe. Grupurile din care fac parte nu le acceptă schimbarea, iar nativii sunt nevoiți să lupte cu prejudecățile.

Horoscop Cristina Demetrescu Scorpion
Scorpionii au multe proiecte noi care necesită atenție și creativitate, dar acestea se pot suprapune planurilor personale, ceea face ca în această perioadă, „cuvântul de ordine să fie epuizarea”, după spusele Cristinei Demetrescu.

Săgetător
Săgetătorii sunt concentrați pe lectură, studenții pot avea o perioadă mai dificilă. Cei care călătoresc, atenție la documente!

Capricorn
Capricornii pot avea idei interesante pentru afaceri și încasează bani, pe care să-i investească în proiectele pe care le au în plan.

Horoscopul banilor pe 5 ani. Zodiile care atrag banii în cont ca un magnet
Vărsător
Vărsătorii au parte de o perioadă nu foarte simplă. E posibil să aibă diferite teste de trecut și să învețe să renunțe la obiceiurile care le fac rău.

Horoscop Cristina Demetrescu Pești
Peștii nu primesc vești bune. Se confruntă cu probleme de sănătate și sunt nevoiți să meargă la doctor, dar și să evite situațiile stresante.