Horoscop RUNE 2-8 mai 2022. Zodiile încărcate cu har divin în această săptămână. Atenţie la runa Gebo!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 2-8 mai 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre.

01 mai 2022, 00:19
Horoscop RUNE 2-8 mai 2022. Zodiile încărcate cu har divin în această săptămână. Atenţie la runa Gebo!

Horoscop RUNE 2-8 mai 2022. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop mai 2022. Camelia Pătrășcanu anunţă nativii care au un mare noroc la bani
„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscop mai: Cele 6 zodii care atrag banii ca un magnet in luna cireselor in parg
Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Horoscop RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – DAGAZ (cu fata in sus). O mica schimbare poate avea consecinte de departe mari. O mica piatra aruncata in apa cauzeaza reverberatii ce se raspandesc departe. Viata ta atinge viata multor altor oameni. Fii cat poti fi mai bun si fii o inspiratie pentru cei din jurul tau.

Horoscop RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – EHWAZ : Runa germanica Ehwaz semnifica miscare, progres si este asociata cu calul. Aceasta runa transmite celui ce o primeste faptul ca urmeaza vremuri de transformare si de schimbare benefica si necesara in sensul de progres si dezvoltare. Fa fata tranzitiei care este fireasca in viata si permite ca tot ce este vechi si nefolositor sa iasa cu gratie din viata ta. Nu opune rezistenta.

Horoscop RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Gebo: Poti primi un dar divin sau poate ajungi la un echilibru in viata. Este important ca toate partile din viata ta sa ramane echilibrate. Sau, daca faci un cadou cuiva, este important sa tii minte ca el nu trebuie sa afecteze echilibrul relatiei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.