Horoscop 2022. Cristiana Demetrescu anunţă ce zodii au noroc chior de bani mulţi. Sănătatea, cuiul lui Pepelea în 2022

Cristina Demetrescu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a povestit cum va fi anul 2022 pentru nativii fiecărei zodii, din punct de vedere al sănătății și al banilor. Celebrul astrolog a spus că, pentru majoritatea zodiilor, anul ce tocmai a început va fi unul în care vor trata boli pe care le au din trecut.

11 ian. 2022, 20:41
Horoscop 2022. Cristiana Demetrescu anunţă ce zodii au noroc chior de bani mulţi. Sănătatea, cuiul lui Pepelea în 2022

HOROSCOP 2022 Berbec

Cei care suferă de anumite boli se vor putea ocupa de ele anul acesta. Ei vor găsi atât medici buni, cât și soluții, care îi vor conduce la vindecare. Din punct de vedere financiar, Berbecii vor avea mai mult noroc. Lunile iunie, octombrie și noiembrie vor fi cele în care vor încasa mai mulți bani și vor scăpa de datorii.

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu. Zodia care are noroc la început de an
Taur
Persoanele din zodia Taur, care suferă de anumite boli, le vor trata, de asemenea, în 2022. Ei vor găsi în sfârșit rezolvări pentru gândurile care îi macină și se vor putea odihni. Cei care suferă de anxietate sau depresii își pot găsi liniștea. La început de an vor avea câteva cheltuieli ce îi vor lua prin surprindere. Cei care au afaceri vor avea succes, în timp ce persoanele care trăiesc dintr-un salariu fix vor putea avea de suferit.

Gemeni
E posibil ca anul acesta Gemenii să fie nevoiți să meargă la medic, fie pentru ei, fie pentru o persoană apropiată lor pentru a face câteva investigații medicale. După data de 14 aprilie, nativii zodiei Gemeni trebuie să fie foarte atenți la cheltuieli.

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Ce zodii se află sub o stea norocoasă. Atenţie, Luna Neagră şi karma pândesc la fiecare colţ
Rac
Racii ar trebui să facă niște investigații amănunțite, deoarece ar putea avea probleme de sănătate din trecut, cărora nu le-au acordat atenție până acum. Financiar, aceștia sunt axați pe economie. Este bine să se gândească de două ori înainte de a face o investiție.

HOROSCOP 2022 Leu
Leii ar putea avea probleme cu stomacul anul acesta, motiv pentru care trebuie să acorde o atenție deosebită metabolismului și alimentelor pe care le consumă. Dacă s-au simțit rău în ultimul timp, ar fi bine să își facă analizele de sânge. Din cauza grijilor, aceștia ar putea suferi de insomnii, emoțiile fiind mult mai intense. Vor avea un an foarte bun financiar, pot valorifica anumite proprietăți.

Fecioară
Fecioarele trebuie să fie atente la efectele îmbătrânirii anul acesta, deoarece metabolismul începe să resimtă înaintarea în vârstă. De asemenea, fumatul și alcoolul le pot cauza boli cardiovasculare. Începând cu luna mai, până în octombrie, vor câștiga bani, poate dintr-un proces sau o moștenire.

HOROSCOP 2022 Balanță
Din punct de vedere medical, Balanțele vor avea un an foarte bun. Terapiile sunt binevenite pentru ei, acestea îi vor ajuta să își găsească echilibrul și motivația. Trebuie să renunțe la lucrurile și persoanele care nu le fac bine. Vor avea succes în carieră, ceea ce le va aduce și bunăstarea financiară.

Cristina Demetrescu: Marele Benefic Jupiter veghează în 2022, zodia care are un deceniu de veşti bune
Scorpion
Până în luna aprilie scorpionii sunt predispuși la alergii. Pentru cei care își doresc de mult o intervenție medicală, anul 2022 este momentul potrivit. De altfel, în acest timp pot apărea și sarcini nedorite sau boli cu transmitere sexuală pentru nativii acestei zodii. Este un an prielnic pentru a face investiții, dar înainte de asta e necesar să plătească datoriile pe care le-au tot ignorat până acum.

HOROSCOP 2022 Săgetător
Nativii acestei zodii se pot confrunta cu probleme medicale ușoare, mai ales în zona ORL. Motiv pentru care este posibil să cheltuie și mai mulți bani în vizitele dese la medic. În prima parte a anului pot primi niște bani pe care îi așteaptă de mult, spune Cristina Demetrescu.

Capricorn
Începutul de an le poate aduce Capricornilor intervenții chirurgicale sau anumite tratamente invazive. Ei sunt predispuși accidentărilor. Financiar, trebuie să reducă din cheltuieli. Își pot deschide o afacere și vor învăța să își gestioneze banii.

HOROSCOP 2022 Vărsător
În lunile martie și aprilie, Vărsătorii trebuie să fie foarte atenți la posibilele răceli sau gripe. Tratamentul pentru aceste afecțiuni le poate da metabolismul peste cap. Stresul profesional poate duce la oboseală cronică și epuizare. Vor acumula mai mulți bani anul acesta și îi pot investi în afaceri.

Pești
Peștii vor putea avea mici probleme medicale. Chiar dacă nu sunt grave, ei trebuie să le trateze sau să le țină sub control. E un an benefic pentru a face economii, însă trebuie să fie cumpătați și să nu îi cheltuie inutil.


loading...