Horoscop rune 22-28 august 2022. Ce zodie are o săptămână prosperă, primeşte bani, cadouri, veşti bune

Horoscop rune 22 - 28 august 2022. Mihai Voropchievici: Leu, primești bani, ai o săptămână prosperă. Peștii au atenționare Numerologul Mihai Voropchievici a anunțat horoscopul runelor pentru perioada 22 august - 28 august 2022. 

20 aug. 2022, 21:31
Horoscop rune 22-28 august 2022. Ce zodie are o săptămână prosperă, primeşte bani, cadouri, veşti bune

Horoscop rune 22 – 28 august 2022. Iată care sunt predicțiile astrelor pentru săptămâna viitoare, prezentate de Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Berbec – Sunt sfătuiți să lase deoparte toate problemele și grijile legate de trecut. Urmează o săptămână nemaipomenită

HOROSCOP URANIA TOAMNĂ 2022. Zodiile care numără bucuriile, banii, amorurile pierdute în arşiţa verii
Taur – Foarte curând va află despre un adevăr important care vine cu marcaj în viața, sau schimbări importante

Gemeni – Peste puțin timp, visele voastre se vor împlini. E un simbol de dragoste, foarte bun

Horoscop rune 22 – 28 august 2022 Rac – Sunt puși pe arțag. e a doua săptămână în care sunt așa. Au ajuns tensionați și caută să rezolve cu forța anumite lucruri, care se pot rezolva pașnic

Leu – primește vești bune, primește cadouri, bani. O săptămâna prosperă pentru lei.

Fecioara – trebuie să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Trebuie să aibă răbdare și să nu greșească în acțiunile pe care le face

Horoscop rune 22 – 28 august 2022 Balanță- Aoleo, e pe punctul de a se mută de acasă sau de la serviciu. Va acționa foarte favorabil într-o problemă sau două pe care-o interesează

Scorpion – dau lovitură, se produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Ei au fost cam oropsiți, i-a aruncat voia sorții dintr-o parte în alta

Horoscop rune 22 – 28 august 2022 Săgetător – ai și protecția la ține. Vei fi în siguranță, vei fi protejat de toate forțele malefice care sunt în univers și în jurul tău. Atenție, săgetători, sunteți cam invidiați.

Capricorn – vrea în vacanță. Astrele vă anunță o călătorie. Haideți, faceți-vă bagajele

Horoscop septembrie 2022. Zodiile cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap, noroc cu carul în prima lună a toamnei
Horoscop rune 22 – 28 august 2022 Vărsător – dragoste nouă, fierbine, neștiută, necunoscută, foarte pasională.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase. In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.