Horoscop rune 22-28 mai 2023. Mihai Voropchievici anunţă o săptămână grea

Horoscop rune 22-28 mai 2023. Mihai Voropchievici face cele mai așteptate predicții astrologice ale perioadei în care ne aflăm. Vom avea o săptămână bună sau mai greoaie? Nu toate zodiile au parte de lucruri tocmai frumoase.

21 mai 2023, 09:05
Horoscop rune 22-28 mai 2023. Mihai Voropchievici anunţă o săptămână grea

Horoscop rune 22-28 mai 2023. Berbecii primesc un mesaj dublu. În primul rând, sunt sfătuiți să se relaxeze. Cineva foarte apropiat de ei se bucură de o sănătate excelentă, deci nu trebuie să se agite prea mult, să își facă griji suplimentare.

Horoscop rune 22-28 mai 2023. Taurii primesc vești bune. S-ar putea să primească un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă și, de ce nu, poate chiar pe amândouă. E o săptămână în care lucrurile valoroase vin spre ei, spune Mihai Voropchievici pentru Fanatik.

Gemenii intră în săptămâna dragostei. Pentru ei apare runa cu simbolul dragostei. Vor avea parte de ceva fierbinte, nou, pasional.

Racii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă, căci vine o săptămână mult mai bună. Viitor vine cu lucruri bune, deci să nu se mai agite inutil.

Zodia protejată de Divinitate în ultimele zile din mai. Vin realizări majore. Cristina Demetrescu a citit în stele

Leii, în sfârșit, pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă cu o condiție: să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Mai multe capete, mai multe idei, mai multe păreri și mai multe rezolvări ale problemelor.

Horoscop rune. Fecioarele trebuie să-și consolideze poziția în societate

Horoscop rune 22-28 mai pentru Fecioară. Fecioarele sunt anunțate că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția la serviciu, în societate, dar la fel de bine și în familie. Au avut o săptămână în care s-au cam neglijat.

Balanțele sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Trebuie să fie prudente, să fie atente ce acțiuni fac, unde merg, unde călătoresc. Conducătorii auto trebuie să mai reducă viteza. Atenție mare și la cheltuieli, căci pot apărea capcane din cauza lipsei de precauție.

Scorpionii rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, cât de curând. Schimbarea asta poate interveni pe 22 mai sau pe 23. În orice caz, ceea ce vor trăi îi va marca, în sens pozitiv, chiar din primele zile ale săptămânii.

Horoscop rune 22-28 mai 2023. Săgetătorii sunt preveniți că vor susține o mică bătălie în săptămâna 22-28 mai. Sfatul runei e că nu trebuie să fie îngrijorați. Ei sunt norocoșii zodiacului și vor câștiga în mod sigur.

 

Peștii au primit runa Wunjo: noroc pe toată linia!

Pentru Capricorni, e o săptămână un pic mai anevoioasă. Runa le recomandă să aibă forță, putere, tărie. Îi încurajează să fie rezistenți, deoarece se anunță o săptămână complicată pe toate domeniil de activitate. Sunt obligați să fie mai stoici și mai răbdători.

Vărsătorii trebuie să aibă și ei răbdare. Să nu încerce să forțeze mâna norocului în următoarele șapte zile. Suprizele vin doar pentru cei care știu să aștepte, pentru oamenii cu adevărat răbdători.

Citește și: Zodiile care devin experte în despărțiri și probleme în dragoste. Mihai Voropchievici: „Nu își irosesc timpul făcând lucruri inutile. Nu au timp de pierdut, niciodată”

Peștii au parte numai de lucruri frumoase în perioada următoare. Runa extrasă pentru nativii de apă este Wunjo! Asta înseamnă că Peștii vor da lovitura pe toate planurile. Vor avea baftă în tot ce își vor propune.

Mihai Voropchievici este astrologul FANATIK, iar previziunile sale pot fi urmărite și pe pagina noastră specială de YouTube, ASTROFANATIK. Pe canalul de pe rețeaua video de socializare găsiți și alte materiale la fel de interesante din zona astrologiei sau a numerologiei.