Horoscop Urania 24 februarie – 1 martie. Luna Plină în Fecioară ne constrânge să facem curăţenie în vieţile, minţile şi sufletele noastre. E un moment prielnic să renunţăm la lucrurile şi oamenii care ne fac viaţa amară

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 24 februarie - 1 martie este Luna Plină în Fecioară, care va avea loc pe data de 24 februarie. Această Lună Plină ne determină să fim mai organizaţi şi să renunţăm la lucrurile, la activităţile care nu ne fac bine, ba chiar la oamenii toxici care ne fac viaţa amară.

23 feb. 2024, 19:10
Horoscop Urania 24 februarie – 1 martie. Luna Plină în Fecioară ne constrânge să facem curăţenie în vieţile, minţile şi sufletele noastre. E un moment prielnic să renunţăm la lucrurile şi oamenii care ne fac viaţa amară

Horoscop Urania 24 februarie – 1 martie. Luna Plină în Fecioară este un moment optimist, dar unul care cere efort susținut și răbdare. Este o perioadă propice curăţării şi eliberării minţii, trupului și spațiului în care trăim de ceea ce nu ne face bine, de ceea ce nu funcționează bine și de ceea ce nu ne dorim.

Horoscop Urania 24 februarie – 1 martie BERBEC

Ea se va produce în sectorul sănătății curente și ar putea genera unele tulburări metabolice, digestive sau hepatice ori s-ar putea reflecta în felul în care Berbecii vor reacționa la aflarea unor vești ce privesc viața lor profesională.

De la caz la caz, unele aspecte îi vor afecta, altele doar îi vor enerva, pe moment, deși, ecoul acestei configurații astrale va dura întreaga săptămână, mobilizând toate resursele de trăire și simțire ale celor care s-au născut în Berbec, transformându-i în niște ființe mai sensibile decât se arată ei, de obicei, celor din jur.

Citeste si Sezonul PEȘTILOR 2024. Ce răni nevindecate intră în prim-plan. ZODIILE au de lucru până în 19 martie

Horoscop Urania 24 februarie – 1 martie TAUR

Luna Plină în Fecioară care va pune la încercare armonia interioară și comunicarea între nativi și cei dragi lui prin reacții mai puțin plăcute ochiului, auzului sau sufletului.

Pe fondul acestui context astral confuz, ar fi bine ca niciuna dintre părți să nu „pună la inimă” tot ceea ce le stârnește nemulțumirea sau dezamăgirea deși, nu-i mai puțin adevărat, că, în acest răstimp, vor ieși la suprafață și adevăruri al căror impact imediat sau ecou întârziat va sta la baza deciziilor lor ulterioare.

Citeste si Horoscop Camelia Pătrăşcanu primăvară 2024. Zodiile ale căror conturi înfloresc din martie

Horoscop Urania 24 februarie – 1 martie GEMENI

Luna Plină în Fecioară, din 24 februarie, care le va aduce Gemenilor o motivație puternică privitoare la succes, afirmare, așezare într-un context avantajos profesional.

Unii dintre cei maturi își pot vedea împlinit un vis sau un proiect personal. Casa a IV-a a relațiilor de familie și a treburilor domestice nu va fi la fel de intens solicitată, aici, manifestându-se, mai agasant decât în alte perioade, activitățile casnice care trebuie să fie rezolvate fără întârziere și, poate că, tocmai acest aspect urgent, care se va suprapune peste solicitările din plan socio-profesional, care nu pot fi derogate sau amânate, va alimenta tracasările cotidiene previzibile.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro