Horoscop rune 25-30 iulie 2022. Vești bune, cadouri, sume de bani. Ce zodie are protecţie totală

Horoscop rune 25 - 30 iulie 2022. Voropchievici: Dragoste nouă. Vine și la Balanță ceva bun. Protecție totală pentru Scorpion

23 iul. 2022, 21:01
Horoscop rune 25-30 iulie 2022. Vești bune, cadouri, sume de bani. Ce zodie are protecţie totală

Horoscop rune 25-30 iulie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, horoscopul runelor pentru fiecare zodie.

Horoscop rune 25 – 30 iulie 2022 – Berbec

Berbecul va susţine o mică bătălie. Să nu se agite prea mult, pentru că dacă va fi prea îngrijorat nu va câştiga. Dacă rămân calmi, tot ei vor câştiga bătălia.

Horoscop rune 25-31 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurul trebuie să-şi mobilizeze forţele. Au o perioadă mai oscilantă. Trebuie să-şi consolideze poziţia atât în familie, cât şi în societate.

Două zodii cu noroc uriaș în următorii 10 ani. Lor li se schimbă destinul din toamnă

Horoscop rune 25 – 30 iulie 2022 – Gemeni

Gemenii să rămână acasă, pentru că va veni o schimbare foarte importantă, în curând!

Horoscop rune 25 – 30 iulie 2022 – Rac

Racul intră în săptămâna dragostei. Dragoste nouă.

Horoscop rune 25 – 30 iulie 2022 –  Leu

Leii, după o săptămână mai puțin plăcută, vor să se relaxeze. Este o aură de mister. Nu vor să fie deranjați.

Horoscop 25 – 30 iulie 2022 – Fecioară

Vești bune, cadouri, sume de bani.

Horoscop 24 iulie 2022. Evenimente neprevăzute vă pot da complet programul peste cap. E momentul să luaţi distanţă de persoanele toxice
Horoscop rune 25 – 30 iulie 2022 – Balanță

Vine și la Balanță ceva bun! Salt calitativ și rapid în viața Balanțelor.

Horoscop rune 25 – 30 iulie 2022 – Scorpion

Rună de protecție! Protecție totală!

Horoscop 25 – 30 iulie 2022 – Săgetător

Lăsați în urmă toate grijile și pregătiți-vă pentru o săptămână de vis.

Horoscop rune 25 – 30 iulie 2022 – Capricorn

Pentru munca lor, vor primi un cadou minunat.

Horoscop rune 25 – 30 iulie 2022 – Vărsător

Vărsătorii sunt pe punctul de a schimba locul de muncă sau locuința. Ei știu ce vor.

Horoscop rune 25 – 30 iulie 2022 – Pești

Aveți grijă la cum acționați, țineți-vă gurița, s-ar putea să-i supărați pe cei apropiați, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.