Horoscop rune 26 februarie 2024. KENAZ este cu faţa în jos, URUZ anunţă tranziţii, iar WUNJO şi-a luat liber

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestea, iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

26 feb. 2024, 00:41
Horoscop rune 26 februarie 2024. KENAZ este cu faţa în jos, URUZ anunţă tranziţii, iar WUNJO şi-a luat liber

Horoscop rune 26 februarie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Previziuni rune 26 februarie – 3 martie 2024. ODIN, runa necunoscutului, bântuie o zodie, LAGUZ aduce energii haotice, iar INGUZ vine cu surprize în amor

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru luni 26 februarie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestea, iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
Horoscop rune 26 februarie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – KENAZ (cu fata in jos). Ai putea simti o lipsa de idei noi si de creativitate. Insa se pare ca este ceva doar temporar. Ai putea avea nevoie sa schimbi unele lucruri din viata ta ca sa te reintorci pe calea corecta. Daca te uiti adanc in tine s-ar putea ca deja sa stii ce trebuie schimbat. Cea mai mica schimbare poate duce la cel mai mare impact.

Horoscop rune 26 februarie 2024 pentru TAUR

Runa etalata – Perth: Trecutul este stiut, stii deja ce a dus la evenimente si relatii din trecut si cel mai important, iti stii vechiul mod de a gandi. Poti gandi despre ele ca au fost minunate insa problema este ca ele nu mai functioneaza, deci nu te mai ajuta sa mergi inainte. Daca te duci inapoi la acel mod de a fi, iti vei incetini dezvoltarea. Este important sa intelegi asta. In acelasi timp, nu stii ce sa gandesti si ce sa faci in continuare. Nu ai nici cea mai mica idee. Insa, in ciuda confuziei, acum poti face multe. Uita de trecut si nu te mai gandi prea mult la rezultatul final al acestor actiuni. Incearca sa traiesti aici si acum.

Horoscop rune 26 februarie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – Thurisaz: In milologia norvegiana, stravechiul si siretul Gigant Farbauti (tatal lui Loki) a fost dintotdeauna dusmanul zeilor nordici. Si, desi avea rolul de a chinui omenirea, au dat zeilor norvegieni un scop: sa protejeze taramurile lor sacre. Acesta runa reprezinta tradarea Gigantilor de gheata, si transmite mesajul ca e nevoie sa fii atent, vigilent cu ceea ce se intampla in jurul tau.

Zodiac CHINEZESC 26 februarie – 3 martie. Energie, bogăţie, dar şi mici probleme la trecerea dintre luni

Horoscop rune 26 februarie 2024 pentru RAC
Runa etalata – URUZ: Aceasta este runa sfarsiturilor si a noilor inceputuri. Este o runa a tranzitiei ce indica faptul ca viata pe care ai trait-o pana acum trebuie sa se schimbe ca sa faca loc unei noi forme. Daca cineva sau ceva de care esti legat emotional iese din viata ta, runa Uruz iti reaminteste ca este un proces natural al vietii. Invata sa te adaptezi momentului, folosind puterea masculinitatii sau a feminitatii tale ca suport si cauta oportunitatea ce se afla in spatele oricarei transformari.

Citeșet mai multe pe sfatulparintilor.ro