Previziuni rune 26 februarie – 3 martie 2024. ODIN, runa necunoscutului, bântuie o zodie, LAGUZ aduce energii haotice, iar INGUZ vine cu surprize în amor

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

25 feb. 2024, 20:33
Previziuni rune 26 februarie – 3 martie 2024. ODIN, runa necunoscutului, bântuie o zodie, LAGUZ aduce energii haotice, iar INGUZ vine cu surprize în amor
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Previziuni rune 26 februarie – 3 martie 2024. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 26 februarie – 3 martie 2025. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Schimbări importante pentru nativii din Capricorn și Pești

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Previziuni rune 26 februarie – 3 martie 2024  PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – ODIN : Runa germanica Odin este marea runa alba, runa simpla, goala a necunoscutului. Totul incepe de la vid si totul se incheie in vid. Vidul inseamna campul larg deschis de oportunitati nesfarsite. Atunci cand apare runa Odin in extragere, ea anunta faptul ca urmeaza un moment plin de posibilitati la care, ca sa ajungi, este nevoie de o incredere si credinta absoluta. S-ar putea sa fie nevoie sa faci un salt in credinta, cu bratele total deschise si fara nimic in palme. Tot ce este mai bun te asteapta dincolo de acest salt. Esti in stare?

Previziuni rune 26 februarie – 3 martie 2024 PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Eihwaz: Runa Eihwaz simbolizeaza maretul Copac al Invierii (tisa). El sta semet pe un camp inzapezit. In jurul sau pare pustiu si, totusi, tisa ramane supla si puternica. Tisa este un copac puternic, rezistent, care ramane verde inclusiv iarna. Boabele lui rosii semnifica viata si refuzul constant de a ceda in fata greutatilor.

Previziuni rune 26 februarie – 3 martie 2024 PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – INGUZ: Runa Inguz este runa completitudinii si a fertilitatii. Prezenta acestei rune sugereaza ca sarcini ce au fost deja initiate vor ajunge la implinire si recolta buna. Runa este asociata si cu fertilitatea si sexualitatea, aici fiind vorba si de faptul ca poti fi prins intre aceste doua influente. Atat provocarea cat si recompensa sunt aduse impreuna, in mod complementar, in viata ta. Deci te vei bucura de un rod al unei munci, fie ea si de iubire sau de alta natura.

Zodiac CHINEZESC 26 februarie – 3 martie. Energie, bogăţie, dar şi mici probleme la trecerea dintre luni

Previziuni rune 26 februarie – 3 martie 2024 PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – LAGUZ: Runa Laguz este runa ce reprezinta apa. Laguz este o runa cu energie puternic feminina si, precum oceanele, contine multa putere de o natura incontrolabila. In acest context, mesajul runei sugereaza faptul ca o mare putere ce ti-ar putea face rau este luata de la tine, cu forta valurilor marii. Mai simbolizeaza si posibilitatea startului unei calatorii. Intrucat runa are si un mesaj de putere sexuala, ea sugereaza atentie cu privire la forta pe care sexualitatea ar putea-o avea asupra ta sau asupra altui om prin tine.

Previziuni rune 26 februarie – 3 martie 2024 PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)
Runa etalata – Mannaz: aceasta runa se traduce prin cuvantul “om/barbat” si poate indica aspecte ce tin de prieteni, familie sau chiar comunitatea ta. Poate ca este timpul sa iti ajustezi unele relatii din viata ta sau sa reconsideri daca ele chiar iti servesc. Runa este totodata un bun simbol despre suportul pe care il primesti acum de la familie si prieteni. Poate ei iti pot da ghidare si suport.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.