Horoscop RUNE 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Mihai Voropchievici dezvăluie zodia protejată de Wunjo, noroc pe toate planurile

Horoscop rune 26 septembrie - 2 octombrie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, darul runelor pentru cele 12 semne zodiacale în săptămâna care urmează. 

25 sept. 2022, 10:26
Horoscop RUNE 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Mihai Voropchievici dezvăluie zodia protejată de Wunjo, noroc pe toate planurile

Horoscop rune 26 septembrie – 2 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici.

Berbec

Veți susține o mică bătălie, dar veți câștiga în mod sigur.

Taur

Taurii vor da lovitura şi se produce un salt rapid şi calitativ în existenţa lor.

Gemeni

Fertilitate și belșug. Visele se împlinesc peste puțin timp.

Rac

Racul intră într-un sistem de protecție divină săptămâna viitoare.

Leu

Leii trebuie să aibă răbdare și să nu forțeze mâna norocului. Nu prea au astâmpăr.

Fecioară

Fecioarele să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore.

Toamna se numără amorurile. Zodiile care își vor găsi marea dragoste până la finalul lui septembrie
Balanță

Balanţele trebuie să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante, potrivit antena3.ro.

Scorpion

Scorpionii trebuie să fie rezistenți, să aibă forță, vine o săptămână grea.

Săgetător

Săgetătorii au un mesaj dublu. Să nu mai fie agitaţi şi să se relaxeze. Cineva se bucură de o sănătate bună în familie.

Zodiac CHINEZESC 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Horoscop RUNE Capricorn

Wunjo a ajuns la Capricorn. Câştiguri pe toate planurile.

Vărsător

Vărsătorii, foarte curând vor afla un adevăr important care le poate schimba sau distruge viața.

Horoscop RUNE Pești

Cadouri surpriză sau o sumă de bani importantă pentru Pești.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.