Horoscop rune 28 ianuarie 2024. Perth vine cu schimbări – Odin, runa albă, aduce necunoscute

Etalare zilnica RUNE mistice duminica 28 ianuarie 2024. Mesaje din magia supranaturalului. Inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

28 ian. 2024, 08:51
Horoscop rune 28 ianuarie 2024. Perth vine cu schimbări – Odin, runa albă, aduce necunoscute

Horoscop rune 28 ianuarie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Nauthiz: Nauthiz reprezinta distanta dintre tine si o nevoie a ta. Din fericire ea are character temporar. Aceasta distanta nu va ramane asa pentru totdeauna. Mai ales daca faci tot ce-ti sta in putere pentru a acoperi aceasta nevoie.

EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net , Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

Horoscop RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Perth: Suntem deseori tentati sa catalogam schimbarea ca fiind buna sau rea. Perth vine sa ne reaminteasca ca o astfel de interpretare in „alb si negru” poate reprezenta o simplificare a soartei. Schimbarea la care face referire Perth este mult mai complexa si subtila. A incerca sa categorisesti schimbarea in termeni asa de simplistic „pozitiv si negative” inseamna ca incerci sa intelegi soarta in sine, ceea ce niciun muritor nu poate face. Soarta exista la un nivel pe care nu il putem cunoaste cu adevarat pana la momentul in care traim un anume eveniment. Ceea ce pare adevarat se poate dovedi fals si invers. Numai soarta poate spune.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Scăpăm de Uranus retrograd! Flerul financiar, intuiția, inspirația, simțul subtil funcționează mult mai bine

Horoscop RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in jos). Teiwaz acum indica o posibila relatie rupta cu cineva drag tie. Nu este vorba de un membru de familie ci de o relatie care si-a atins punctul de final. Dar mai inseamna si ca posibil ca comunicarea sa se fi erodat si sa fi aparut tendinta de a supra-analiza situatiile. Este timpul sa stati impreuna si sa discutati toate acestea, oricat de greu pare a fi.

Horoscop RUNE pentru RAC
Runa etalata – ODIN: Runa germanica Odin este marea runa alba, runa simpla, goala a necunoscutului. Totul incepe de la vid si totul se incheie in vid. Vidul inseamna campul larg deschis de oportunitati nesfarsite. Atunci cand apare runa Odin in extragere, ea anunta faptul ca urmeaza un moment plin de posibilitati la care, ca sa ajungi, este nevoie de o incredere si credinta absoluta. S-ar putea sa fie nevoie sa faci un salt in credinta, cu bratele total deschise si fara nimic in palme. Tot ce este mai bun te asteapta dincolo de acest salt. Esti in stare?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.