Horoscop rune 28 noiembrie-4 decembrie 2022. Se anunță schimbări majore pentru Tauri

Berbecilor li se vor îndeplini tote visele, iar Taurii vor avea parte de multe schimbări. Racul e pregătit să înceapă o viață nouă, conform Numerologul Mihai Voropchievici.

26 nov. 2022, 20:31
Horoscop rune 28 noiembrie-4 decembrie 2022. Se anunță schimbări majore pentru Tauri

Berbecilor li se vor îndeplini tote visele, iar Taurii vor avea parte de multe schimbări. Scorpionii vor avea și ei parte de multe schimbări, mai ales referitoare la job. Mihai Voropchievici  a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna  28 noiembrie-4 decembrie 2022.

Horoscop rune pentru Berbec

Pentru berbeci se anunță numai lucruri bune și fertilitate.În scurt timp,  toate visele voastre, Berbecilor, se vor împlini.

Horoscop rune pentru Taur

Nativii din această zodie vor fi total opuși față de săptămâna viitoare când erau puși pe scandal. Se anunță o mulțime de schimbări majore în viitorul apropiat.. Deci săptămâna viitoare vin schimbările majore, pentru că ei au stat, au așteptat, s-au certat cu toți, iar acum vin schimbările.

Horoscop rune pentru Gemeni

Pe gemeni îi frpmântă multe probleme, însă răspunsul îl vor găsi doar atunci când veți face un consiliu de familie și veți spune toate frământările. Singur nu veți putea obține rezultate benefice, așa că cel mai bine este să aveți ajutor.

Horoscop rune pentru Rac

Racul se pregătește să înceapă o viață nouă. Va renaște pe toate planurile și va fi foarte bine din punct de vedere sentimental și psihic.

Horoscop rune pentru Leu

În această săptămână leul are parte de protecție divină. Orice va face, Dumnezeu îl va ține sub aripa lui,Dar numai o săptămână, atât, apoi lucrurile se vor schimba.

Horoscop rune pentru Fecioară

Sfatul pentru fecioare este să aibă răndare și să nu forțeze  mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt făcute pentru Fecioarele care știu să aștepte.

Horoscop rune pentru Balanţă

Nativilor din zodia Balanță li se recomandă să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Aceștia trebuie să fie foarte pregătiți să întâmpine schimbarea

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionii se pot muta din casă nouă în această săptămână și își pot schimba chiar și jobul. Vor acționa foarte bine în problemele pe care îi interesează. Au niște acțiuni bine definite și cu efecte benefice.

Horoscop rune pentru Săgetător

Citește și: Horoscop Urania. Surprize pentru zodii în Minivacanţa de 1 Decembrie. De unde vin veştile bune

Se anunță un adevărat uragan pentru Săgetător. Fiind un semn de foc, ei nu pot sta niciodată linștiți și trebuie mereu să explodeze. Se anunță o dispută, iar tot ce trebuie să faceți este să rămâneți calmi.

Horoscop rune pentru Capricorn

Capricornul este în cătuarea dragostei. Apare ceva fierbinte și pasional, o nouă iubire. Orice fac acești nativi, o fac la cote maxime fie că vorbim de job sau de iubire.

Horoscop rune pentru Vărsător

Curând aceștia vor afla ceva foarte important, cu un puternic impact care anunță schimbări în viața lor. Bumerangul este plecat spre acești nativi.

Horoscop rune pentru Peşti

Peștii duc o viață bună în această săptămână și vor pleca fie la munte, fie la mare. De asemenea se anunță surprize mari, vor primi cadouri mai ales acum că vin sărbătorile.

Citește și:Horoscop 2023. Care vor fi lunile norocoase anul viitor pentru toate zodiile