Horoscop rune 31 ianuarie 2024. WUNJO revine şi se implică puternic pentru o zodie. HAGALAZ cere să evităm riscurile inutile!

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1.

31 ian. 2024, 00:38
Horoscop rune 31 ianuarie 2024. WUNJO revine şi se implică puternic pentru o zodie. HAGALAZ cere să evităm riscurile inutile!

Horoscop rune 31 ianuarie 2024. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 31 ianuarie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Cine câștigă cei mai mulți bani în 2024, în funcție de cifra destinului. Valeriu Pănoiu: „Trei norocoşi cu vibraţie înaltă”
De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 31 ianuarie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – DAGAZ (cu fata in sus). Runa iti sugereaza ca este posibil sa fi ajuns la un punct din viata ta in care este nevoie de schimbare. O schimbare poate fi la fel de simpla precum a accepta cine esti si sa fii fericit ca esti unic si special in felul tau. De ce ai putea dori vreodata sa fii la fel ca altcineva ? Oricum, acum e un moment pentru o decizie de viata si pentru o schimbare mare a directiei spre care te indrepti. Ramai fidel credintelor si valorilor tale si nu vei da gres. Crede in tine si urmeaza-ti visele.

Horoscop rune 31 ianuarie 2024 pentru TAUR
Runa etalata – HAGALAZ (cu fata in sus). Fii atent sa nu incepi nimic riscant acum. Rezultatele vor fi mai bune daca mai stai putin. Aceste dificultati sunt doar temporare. Foloseste acest timp de asteptare ca o oportunitate de a invata rabdarea. Verifica fiecare data concreta pe care o ai si vei reusi.

Horoscop lunar dragoste februarie 2024. Poate fi haos în luna iubirii, cu fluturi în stomac, dar şi despărţiri cu scandal

Horoscop rune 31 ianuarie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in jos). Da-ti permisiunea sa fii fericit si sa depasesti provocarile. Trebuie sa te decizi exact ce vrei cu adevarat de la aceasta parte a calatoriei vietii tale. Nu ceda usor. Noaptea intotdeauna pare mai intunecata fix inainte de rasarit.

Horoscop rune 31 ianuarie 2024 pentru RAC
Runa etalata – WUNJO (cu fata in jos). Va fi nevoie sa confrunti unele situatii inainte de a te misca inainte si intr-o perioada mai buna a vietii tale. Daca nu te simti in stare sa iei decizii acum, scrie cum te simti saptamanal si in maxim doua luni revizuieste-ti ce ai scris. Asta te ajuta sa iti vezi progresul si cum te-ai miscat mai mult spre zona in care sa iei deciziile necesare pentru o viata mai buna.

Citeşte mai multe, pe sfatulparintilor.ro